MasterChef: Επιτέλους, ο Mr Κρατς μίλησε και… «αδειάζει» την Σπυριδούλα (Video)
Media

MasterChef: Επιτέλους, ο Mr Κρατς μίλησε και… «αδειάζει» την Σπυριδούλα (Video)

Το MasterChef για τους τηλεθεατές είναι σα να τελείωσε, αφού ο πιο αγαπητός παίκτης, ο Χρήστος Μπάρκας έφυγε από το ριάλιτι μαγειρικής!

Ο Mr. Κρατς αποχώρησε από το MasterChef και έγινε χαμός στα social media αφού το τηλεοπτικό κοινό θεώρησε άδικη την αποχώρησή του!

Ο Χρήστος Μπάρκας καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του και επιτέλους μίλησε! Και λέμε επιτέλους γιατί ο Χρήστος από την αρχή του ριάλιτι μαγειρικής ήταν πολύ συγκεντρωμένος στον στόχο του, δεν μιλούσε πολύ, δεν σχολίαζε και γενικότερα ήταν λιγομίλητος. Όμως τώρα ήρθε η ώρα για να μιλήσει και να πει πολλά. Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star, ο Χρήστος, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε για πρώτη φορά με νέο λουκ στα μαλλιά, δεν μάσησε τα λόγια του. Έχοντας φτάσει στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, ο Χρήστος είχε πολλά να πει για τους δύο φιναλίστ του διαγωνισμού αλλά κυρίως για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την... γλωσσού του παιχνιδιού που δεν έλεγε να βάλει γλώσσα μέσα της, σε αντίθεση βέβαια με τον Χρήστο ή Κρατς αν προτιμάτε ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ την... άδειασε!

Δείτε στην παρακάτω gallery τι ακριβώς είπε:

Δείτε τι άλλο είπε στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved