Το ξέσπασμα της Δαλάκα, η αποκάλυψη του Χρανιώτη για τις ορμές του και η αποχώρηση βόμβα από σειρά
Media

Το ξέσπασμα της Δαλάκα, η αποκάλυψη του Χρανιώτη για τις ορμές του και η αποχώρηση βόμβα από σειρά

Τα γεγονότα τρέχουν και δεν τα προλαβαίνουμε. 

Η εβδομάδα που μόλις φεύγει, είχε πολλά θέματα από την χώρο της τηλεόρασης.

Πάμε να δούμε αυτά που εσείς ξεχωρίσατε!

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη έκανε μια αποκάλυψη όσον αφορά στα αίτια του θανάτου του. «Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης. Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει επί λέξει: «Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι» είπε σε συνέντευξή του.

Ο Ατακάν αποχώρησε από το Survivor και η Κατερίνα Δαλάκα... λύγισε.

Όταν ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός, Acun Ilicali, ανακοίνωσε πως ο Ατακάν είναι αυτός που φεύγει, τότε, η κάμερα εστίασε στην Κατερίνα Δαλάκα.

Η Ελληνίδα παίκτρια, δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη της.

Δάκρυα κύλισαν στα μάτια της και μάλιστα όταν αποχαιρετήθηκαν, δεν δίστασαν να δηλώσουν πως αγαπάει ο ένας τον άλλο.

Αυτή η αποχώρηση από τη Μουρμούρα, σίγουρα μας στεναχώρησε. Η ηθοποιός, μέσα από το instagram ενημέρωσε τους followers της πώς φεύγει από τη σειρά, αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ο λόγος για την Κλέλια Ρένεση, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε πώς ικανοποιούσε τις ορμές του στην παραλία. Μια δήλωση, που κανείς δεν περίμενε και τους άφησε όλους άφωνους με αυτό που είπε.

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε άβαφη στην εκπομπή της Happy Day και αποκάλυψε πως έκανε επέμβαση. «Είπα να λανσάρω λίγο ένα look επιμελώς ατημέλητο. Έκανα μια επέμβαση στα μάτια μου. Όπως σας έχω πει, έχω πάρα πολύ μυωπία. Είχα πάρα πολύ μυωπία μάλλον, γιατί την αποχαιρέτησα την Παρασκευή. Για αυτό και φορούσα τα γυαλιά μου. Είδα το φως το αληθινό. Δεν κάνει μέχρι την Τετάρτη να βαφτώ. Νιώθω ακόμη πως φοράω τους φακούς μου. Λίγες μέρες θα είμαι άβαφη, είναι και λίγο κόκκινο το ένα μάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved