Ελπίδα Μεζιρίδου: «Με ενοχλούσαν όλες αυτές οι άνευ λόγου εντάσεις που έπαιρναν μεγάλη διάσταση»
Media

Ελπίδα Μεζιρίδου: «Με ενοχλούσαν όλες αυτές οι άνευ λόγου εντάσεις που έπαιρναν μεγάλη διάσταση»

H πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το πώς είναι μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης και για τους λόγους για τους οποίους πέρασε καλύτερα με τη μαύρη ομάδα.

Πώς είσαι μετά την αποχώρηση;
«Το περίμενα, είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά όλη την εβδομάδα. Δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα γιατί η χαρά και ο ενθουσιασμός μου για όλο αυτό που έζησα υπερίσχυαν της στεναχώριας. Είμαι γεμάτη από αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Ήταν μία εμπειρία ζωής. Θα το πρότεινα σε όποιον θα ήθελε να δοκιμάσει να το ζήσει. Θα έλεγα ναι με χίλια».


Ξεκίνησες από τους Έλληνες και βρέθηκες στη Μαύρη ομάδα. Σε ποια από τις δύο ένιωσες να δένεις περισσότερο με τα άτομα;
«Η αλήθεια είναι ότι στη Μαύρη ομάδα, ίσως να φταίει και το χρονικό διάστημα που είχαμε περάσει στο «Survivor», οι μέρες μας ήταν πιο όμορφες. Δεν ξέρω ίσως και η παρέα να έδεσε περισσότερο. Ταιριάξαμε πάρα πολύ μεταξύ μας, ήρθαμε πιο κοντά με τα κορίτσια την Κατερίνα και τη Δήμητρα, γνώρισα τη Σουντέ. Με τα αγόρια δεν είχα ιδιαίτερη σχέση, δεν ήρθαμε πολύ κοντά αυτό κυρίως λόγω γλώσσας ήταν δύσκολο να συνεννοούμαστε. Στεναχωριόμουν γιατί δεν ήμουν στην ίδια ομάδα με τη Ρία αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση μας. Κάθε φορά που είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε χαιρετιόμασταν, λέγαμε τα κουτσομπολιά μας».


Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία;
«Ήταν κυρίως το θέμα της καθαριότητας. Γι’ αυτό και όποτε έβρισκα την ευκαιρία έκανα μπάνιο στο νερό, έπλενα τα ρούχα μου, τις κουβέρτες μου. Δεν βαριόμουν ποτέ. Στο θέμα της πείνας δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, μόνο όταν κάναμε κουβέντες περί φαγητού! Κάτι άλλο που με ενοχλούσε ήταν όλες αυτές οι άνευ λόγου εντάσεις που έπαιρναν μεγάλη διάσταση. Οι σχέσεις που χαλούσαν ενώ θα έπρεπε να ήμασταν ομάδα», λέει στο 7 Mέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved