Power of love: Ο Παύλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Οι αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του (video)
Media

Power of love: Ο Παύλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Οι αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του (video)

Ο Παύλος Παπαδόπουλος το βράδυ της Παρασκευής αποχώρησε από το σπίτι του Power of love.

Ο παίκτης που κατάφερε να συζητηθεί όσο κανένας άλλος τόσο για τον λόγο του όσο και τη συμπεριφορά του απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Παύλος απάντησε στις ερωτήσεις με πάθος και χωρίς φόβο και εξήγησε γιατί δεν προχώρησε σε σχέση με κάποιες από τις κοπέλες που είχε ξεκινήσει ειδύλλιο. Ο πρώην παίκτης του Power of love, είπε ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Παύλος κατά την διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι της αγάπης είχε ξεκινήσει κάτι με τη Ρένια, την Κατερίνα και τη Χριστίνα. Με την τελευταία φαίνεται ότι αυτό που ξεκίνησαν κράτησε περισσότερο, αφού όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ήταν πιο ανοιχτός μαζί της σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσει είχε ξεκινήσει κάτι με την Άννα, η οποία όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε το όνομά του πλάνταξε στο κλάμα.

Βέβαια, ο Παύλος είχε απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού, όταν ήταν ακόμα στο Power of love, αφού μιλάει για τη σχέση του με την Χριστίνα και κανείς δεν τον έχει ρωτήσει για την Άννα που σημαίνει πως το φλερτ ανάμεσά τους δεν είχε ξεκινήσει ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved