Δείτε πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με μπικίνι και θα σας πέσουν τα σαγόνια με τη σιλουέτα της
Media

Δείτε πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με μπικίνι και θα σας πέσουν τα σαγόνια με τη σιλουέτα της

Πάρτε υπογλώσσια γιατί η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ ποζάρει με μαγιό και έχει κορμί λαμπάδα!

Η ηθοποιός η οποία είναι λάτρης του instagram πόσταρε αυτή τη φορά μία φωτογραφία της με μαγιό και συγκεκριμένα με μπικίνι και όπως ήταν λογικό τα likes έπεσαν βροχή και τα σχόλια ουκ ολίγα,

Ο λόγος για την Έλενα Πιερίδου, η οποία υποδύεται στο Τατουάζ την πρώην γυναίκα του Ορφέα και βρίσκεται στο Λονδίνο μιας και κινδυνεύει από τον serial killer.

Η Έλενα είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της ποιο ήταν το πιο δύσκολο γύρισμα: «Όταν διάβασα το γράμμα που άφησε ο Ορφέας στην πρώτη απόπειρα, εκείνη ήταν η πιο δύσκολη σκηνή, και συναισθηματικά και παικτικά. Αντιλαμβάνεσαι ότι στον τηλεοπτικό χρόνο δεν έχεις την πολυτέλεια να γεμίσεις συναισθήματα και να παίξεις ένα ρόλο όπως θα το έκανες στο θέατρο, εκεί όπου το συναίσθημα κορυφώνεται. Στην τηλεόραση γίνονται όλα πολύ πιο γρήγορα, οπότε είχαμε και την πίεση του χρόνου. Ήταν δύσκολο για εμένα να βγάλω τη σκηνή όπως θα ήθελα να βγει».

Η Έλενα είναι λάτρης του instagram, λατρεύει τη φωτογραφία και αυτό φαίνεται από τις υπέροχες εικόνες που δημοσιεύει κατά καιρούς.

Η ηθοποιός λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μπικίνι και όπως θα δείτε έχει τέλεια σιλουέτα, αφού γυμνάζεται και φυσικά έχει ασχοληθεί με το χορό χρόνια.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την Έλενα Πιερίδου, πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με μπικίνι και θα σας πέσουν τα σαγόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved