Κατερίνα Λέχου: «Μακάρι να μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο…»
Media

Κατερίνα Λέχου: «Μακάρι να μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο…»

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος και αναμένεται να κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η Κατερίνα Λέχου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το ρόλο της, την τηλεόραση αλλά για τη συμμετοχή της στο «Νησί».

Στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» εσύ τι ερμηνεύεις; Τι ρόλο έχεις σε αυτό;
«Παίζω την πρώτη σύζυγο του ήρωα που υποδύεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η οποία είναι πιο πολύ του θεάτρου και σνομπάρει το σινεμά. Εκείνος, αν και προέρχεται από το θέατρο, απορροφάται από το σινεμά, εκείνη απέχει από θέση και αυτό φτάνει να τους απομακρύνει και να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές ανατροπές. Δεν κάνει να σου προδώσω στοιχεία»

Υπάρχουν ρόλοι που ονειρεύεσαι να παίξεις;
«Δεν ονειρεύομαι ρόλους, ονειρεύομαι αυτό που σου έλεγα πριν: ξεχωριστές συνεργασίες. Ωραία, θέλω, ας πούμε,να παίξω τη Μήδεια. Με ποιον και που είναι το θέμα. Δεν με αφορά να κάνω κάτι για το βιογραφικό μου, αλλά για να προχωρήσω μπροστά, μέσα από ζηλευτές συνεργασίες με ανθρώπους εμπνευσμένους. Δεν είχα ονειρευτεί να παίξω τη γυναίκα του Σόλνες, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τον Γρηγόρη και την Αθανασία. γοητεύτηκα με το σχέδιό τους. Θέλω να με κεντρίζει κάτι για να πω ναι».


Τι γίνεται με την τηλεόραση; Δεν σου λείπει;
«Μου λείπει γιατί την αγαπώ, αλλά θα κάνω ξανά τηλεόραση όταν υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες. Κάτι μου πρότειναν τελευταία και χάρηκα γιατί επιτέλους δίνουν και πάλι σημασία στην μυθοπλασία, αλλά δεν μπόρεσα να πω το «ναι» έχοντας θεατρικό μαραθώνιο. Θέλω να δίνομαι σε ότι κάνω και όχι να μοιράζομαι σε θέατρο και τηλεόραση. Αυτό έκανα πάντα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Και στο «Είσαι στο ταίρι μου» και στο «Ευτυχισμένοι μαζί» και στο Νησί».


Ήταν ξεχωριστή εμπειρία το «Νησί» έτσι;
«Ξεχωριστή, ιδιαίτερη και ακριβή! Μακάρι να μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά και αν δεν γίνει δεν πειράζει. Ήμουν τυχερή που το έζησα. Ήταν σπουδαίοι οι συντελεστές, ήταν σπουδαία η ιστορία, ήταν σπουδαίο όλο», λέει η ηθοποιός στη Real news

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved