MasterChef τελικός: Άγριο χώσιμο της Φαίης Σκορδά στη Σπυριδούλα!
Media

MasterChef τελικός: Άγριο χώσιμο της Φαίης Σκορδά στη Σπυριδούλα!

Χαμός στο Πρωινό για το MasterChef!  Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά «στόλισε» κανονικότατα τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη η οποία είναι φιναλίστ του MasterChef στο οποίο έχει να αντιμετωπίσει τον Μανώλη Σαρρή.

Αφορμή για να τα "χώσει" στην παίκτρια που πηγαίνει στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής ήταν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμασίας στην οποία υποβλήθηκαν οι δύο φιναλίστ, έπαιρνε συνεχώς συμβουλές από τον Πανούλη, ο οποίος βρισκόταν στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Αν δεν είχε η Σπυριδούλα τη βοήθεια του Πανούλη δεν θα έβγαζε τα πιάτα. Δεν έβλεπε μπροστά της πού είναι η πάπια. Αν δεν είχε τη βοήθεια δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Μιλάμε για μια κοπέλα που ήταν επτά φορές προτεινόμενη. Όταν ακολουθούσε λέξη-λέξη τι θα κάνει… Δεν είναι για τελικό. Γιατί ο Πανούλης να βοηθάει μόνο τη Σπυριδούλα και πολύ λιγότερο τον Μανώλη;»! Η Φαίη σπάνια είναι έντονη στον λόγο της όμως μετά το βίντεο που είδε από την τελευταία δοκιμασία των δύο παικτών, δεν μπορούσε να μην καταθέσει την άποψή της.

Δείτε τι άλλο ανέφερε η Σκορδά σε αυτό το ξέσπασμά της στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved