Η Επιστροφή: Η μεγάλη ανατροπή και ο θάνατος που θα συγκλονίσει το κοινό (photos)
Media

Η Επιστροφή: Η μεγάλη ανατροπή και ο θάνατος που θα συγκλονίσει το κοινό (photos)

Ακόμη μία εβδομάδα έρχεται με πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή».

Ο Βογιατζής δέχεται μία απίστευτη επίθεση δολοφονίας μέσα στη φυλακή όπου κρατείται και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Γιάνναρης ενημερώνεται για τα γεγονότα και σπεύδει εκεί προκειμένου να μάθει για την κατάσταση του αλλά και λεπτομέρειες για την επίθεση.

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά και ο Στέφανος επισκέπτονται αργά τη νύχτα την εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουν ότι εκεί βρίσκεται η Δανάη, αλλά και ακόμη ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η Δανάη δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στην εταιρεία από τον εντολέα του Βογιατζή.

Οι συνέπειες αυτής της επίθεσης αποκαλύπτονται στις φωτογραφίες...

Ο Γιάνναρης, από την άλλη, καλεί την Αθηνά στο Τμήμα για την επίθεση της Δανάης και εκείνη κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τον πείσει πως δεν ευθύνεται για τις επιθέσεις εναντίον της οικογένειας Κορωναίου. Αργότερα, η ίδια, επειδή η δίκη της 'Ελενας για τον πυροβολισμό εναντίον του Παύλου πλησιάζει, προσπαθεί να πείσει, τον νεαρό να καταθέσει εναντίον της γυναίκας και να τη στείλει στη φυλακή.

Η αναμονή για την έκβαση της δίκης είναι δύσκολη για όλους και κυρίως για τον Πέτρο και τον Νικήτα, που έχουν μάθει την παράλληλη μυστική δράση του Ορέστη με την Αθηνά, η οποία ωστόσο είναι σίγουρη πως ο ανιψιός της δεν θα της χαλάσει το χατίρι για την Έλενα.

Στο μεταξύ, ο Γιάνναρης τσεκάρει και με τον Στέφανο την ιστορία για το βράδυ της επίθεσης, πράγμα που δεν του αφήνει και πολλές αμφιβολίες για το ποιος είναι ο δράστης. Αλλά εκείνη που πανικοβάλλεται πραγματικά είναι η Βίκυ, όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια φρικτή ανακάλυψη. Στο τέλος της ημέρας η Αθηνά θριαμβεύει και δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν την 'Ελενα και την οικογένεια της.

Την συγκλονιστική και απρόσμενη εξέλιξη όμως δε την περιμένει κανείς. Τι ακριβώς θα συμβεί; Δείτε στην gallery που ακολουθεί το γεγονός που θα συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved