Κώστας Κόκλας: Η αποκάλυψη για τα «Εγκλήματα» που μας άφησε άφωνους (video)
Media

Κώστας Κόκλας: Η αποκάλυψη για τα «Εγκλήματα» που μας άφησε άφωνους (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα λάθος», παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, δεν δίστασε να δηλώσει πως τα «Εγκλήματα», τα οποία αποτελούν μια διαχρονική σειρά του ΑΝΤ1, η οποία μέχρι και σήμερα κάνει νούμερα όταν παίζεται σε επανάληψη, δεν τα ήθελε στο πρόγραμμά του κανένα κανάλι.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ πρόταση των Ρέππα – Παπαθανασίου. Έχω δουλέψει μαζί τους πάρα πολύ, τους εμπιστεύομαι και είναι χαρά μου κάθε φορά να συναντιόμαστε σε δουλειά. Γελάμε πάρα πολύ!», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Εάν έχεις την τύχη να κάνεις μεγάλα νούμερα και να πηγαίνουν πάντα καλά οι δουλειές που παίζεις ναι είναι πολύ καλό αυτό και είναι καλό και για σένα γιατί χτυπάει το τηλέφωνο για νέες δουλειές. Δεν γίνεται να κάνεις κάθε χρόνο επιτυχία. Εξαρτάται και από άλλα πράγματα αν θα υπάρξει επιτυχία».

Όσο για τα «Εγκλήματα» και την επιτυχία που έχουν μέχρι και σήμερα είπε, αφήνοντάς μας άφωνους:
«Δεν ξέρεις το μέλλον μια σειράς, διαισθάνεσαι όμως ότι αυτό που κάνεις είναι κάτι πολύ ζωντανό, έχει χιούμορ, σε αφορά και αφορά και τον κόσμο. Τα “Εγκλήματα” είχαν αρνηθεί κανάλια να πάρουν το σήριαλ. Στο 8ο επεισόδιο κοπήκαμε, σταματήσαμε. Φαλίρισε ο παραγωγός κι εμείς χαιρετηθήκαμε και φύγαμε. Όταν άρχισε να παίζεται έκανε άθλια νούμερα, ξαφνικά στο 6ο άρχισε να κάνει 25-30% και στο 8ο επεισόδιο 40%. Μας πήραν λοιπόν από τον ΑΝΤ1 και μας είπαν να ξεκινήσουμε γυρίσματα γιατί το σήριαλ σκίζει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved