Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν αν η σειρά θα συνεχίσει για 7η σεζόν! (Photos)
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν αν η σειρά θα συνεχίσει για 7η σεζόν! (Photos)

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν σιγά – σιγά ολοκληρώνεται και ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη.

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι ένα από τα πολύ δυνατά «χαρτιά» του Alpha, ωστόσο είδαμε πως και η σειρά «Το σόι σου» αν κι έκανε μια εκπληκτική πορεία, τελικά ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Δυο από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Σπύρος Τσεκούρας και η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους και αποκάλυψαν αν τελικά η σειρά πήρε το πράσινο φως.


Η «Μουρμούρα» επρόκειτο να ολοκληρωθεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Πώς αντιδράσατε όταν σας ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι θα σταματήσετε;


Σπύρος: «Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε, γιατί ήταν μια δουλειά που αγαπήσαμε πάρα πολύ. Και αν αυτό το λέω εγώ που ήμουν έναν χρόνο εκεί, φαντάσου πώς αντέδρασαν όλοι οι υπόλοιποι που δούλευαν πέντε χρόνια μαζί. Όταν είσαι για ένα τόσο μεγάλο διάστημα καθημερινά μαζί με τον άλλο, δημιουργούνται οικογενειακοί δεσμοί, γιατί οι ζωές σας αλλάζουν παράλληλα. Τον προηγούμενο χρόνο έγινε μπαμπάς ένας τεχνικός, εγώ και τώρα με το καλό η Κλέλια Ρένεση. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει και αυξάνεται»


Άννα: «Κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι μου έδωσαν ένα υπέροχο γλυκό και πριν προλάβω να γευτώ μου το πήραν πίσω. Αλλά ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ, γιατί πολύ σύντομα μας είπαν ότι τελικά θα συνεχίσουμε», δήλωσαν στο Page 2


Έχεις αγωνία για το αν η σειρά θα συνεχιστεί; Δες τι απάντησαν στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved