Η απoκάλυψη που δεν περιμέναμε - Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια που είπε τελικά το «ναι» (video)
Media

Η απoκάλυψη που δεν περιμέναμε - Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια που είπε τελικά το «ναι» (video)

Το «Καφέ της Χαράς»: Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την επιστροφή της σειράς και έκανε αποκαλύψεις. 

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος συνάντησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η προβολή των νέων επεισοδίων θα πραγματοποιηθεί την περίοδο όπου ο ΑΝΤ1 θα κλείσει τα 30 του χρόνια στον αέρα.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» όμως ρώτησε τον Χάρη Ρώμα και για τη Ρένια Λουιζίδου, η οποία στους προηγούμενους κύκλους ενσάρκωνε τον ρόλο της Χαράς, και αν θα συμμετάσχει στον νέο πια κύκλο, με τον ηθοποιό να δηλώνει.

«Ο ρόλος της Ρένιας θα υπάρχει. Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή ακριβώς είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι και τη σειρά στην οποία συμμετείχε, και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story. Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε! Η Ρένια θα έχει μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας τονίζοντας παράλληλα ότι θα παίζουν όλοι οι ηθοποιοί του προηγούμενου εκτός από δυο με τρεις λόγω σεναρίου.

Ακολουθεί το εν λόγω απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved