Έλενα Θωμοπούλου: «Αυτό που θέλω να εξελίσσω καθημερινά μέσα μου είναι η αγάπη άνευ όρων»
Media

Έλενα Θωμοπούλου: «Αυτό που θέλω να εξελίσσω καθημερινά μέσα μου είναι η αγάπη άνευ όρων»

Την ελκύουν οι χαρακτήρες με πάθη και ηδονές.

Η ηθοποιός, Έλενα Θωμοπούλου, ανέφερε σε συνέντευξή της τι προσπαθεί να διορθώσει στον εαυτό της αυτό το διάστημα, αν δεν έμπαινε στη ζωή της η υποκριτική με τι θα ήθελε να ασχολείται και αν θεωρεί ότι έχει πολλούς φίλους άντρες επειδή είναι όμορφη.

Πήγες μοιραία και στην υποκριτική;

«Για κάποιον λόγο με ελκύουν οι χαρακτήρες με πάθη και ηδονές».

Εσύ πώς πάλεψες με τα δικά σου ζητήματα; Τι προσπαθείς να διορθώσεις στον εαυτό σου αυτόν τον καιρό;

«Αυτό που θέλω να εξελίσσω καθημερινά μέσα μου είναι η αγάπη άνευ όρων. Δεν θέλω να είμαι ιδιοτελής στην αγάπη. Είναι λάθος. Ζούμε σε μια εποχή που μας έχουν μάθει ότι όλα είναι ανταλλακτικά. Δεν πρέπει να περιμένουμε να μας φέρονται με τον ίδιο θετικό τρόπο».

Αν δεν γινόσουν ηθοποιός, τι πιστεύεις ότι θα έκανες;

«Θα ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Φαίνεται, νομίζω. Όλα τα μαθήματα επιλογής που πήρα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο ήταν Ψυχολογίας. Μου αρέσει να διαβάζω οτιδήποτε έχει να κάνει με την ψυχανάλυση. Ακόμα και στην παρέα μου, όταν προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα, εστιάζω στην αιτία του και προσπαθώ μέσω αυτής να το λύσω».

Άρα είσαι εκείνη που οι φίλες μιλούν για τα ερωτικά τους;

«Ναι! Έχω και πολλούς κολλητούς, επειδή έχω μεγαλώσει με έναν μεγαλύτερο αδελφό. Έχω συνηθίσει με τα αγόρια. Έχω κολλητό που η φιλία μας μετράει δώδεκα χρόνια».

Θεωρείς ότι το γεγονός πως έχεις πιο πολλούς φίλους άντρες οφείλεται στο ότι είσαι όμορφη;

«Όχι. Έχω αρκετές φίλες γυναίκες. Δεν αναιρώ το γεγονός ότι η εμφάνιση παίζει ρόλο, σε κάνει ευρύτερα αποδεκτό, σου δίνει ένα εισιτήριο και περισσότερες ευκαιρίες να επικοινωνήσεις με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι η διάρκεια της φιλίας στον χρόνο σχετίζεται με την εμφάνιση. Είναι πιο ουσιαστικά τα πράγματα που μετράνε. Είναι η αλήθεια και η αυθεντικότητα του ανθρώπου. Δυσεύρετα αυτά στις μέρες μας, αλλά το «χτίζεις» με τους φίλους σου σταδιακά», αναφέρει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved