Κορκολής – Μανουσάκη: Η γνωριμία, η συνεργασία και η πραγματική σχέση που τους συνδέει
Media

Κορκολής – Μανουσάκη: Η γνωριμία, η συνεργασία και η πραγματική σχέση που τους συνδέει

Ως καλλιτεχνικό ζευγάρι, ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής και η εξαίρετη τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη μοιράζονται μια γόνιμη κοινή πορεία.

Διαρκώς εν κινήσει, τόσο σε θέματα δημιουργίας όσο και κυριολεκτικά, βρίσκεται ο καταξιωμένος συνθέτης Στέφανος Κορκολής ο οποίος διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή του. Από το πλευρό του δεν λείπει η μούσα του, η εξαίρετη τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη.

Αυτό το διάστημα οι δύο καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν μια σειρά συναυλιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και ετοιμάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια. Η 24χρονη ερμηνεύτρια από την Κρήτη έχει καταφέρει με τη μελωδική της φωνή να στέκεται επάξια στο πλευρό του Στ. Κορκολή, με τον οποίο έχουν κατακτήσει την απόλυτη χημεία επί σκηνής.

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης που παράλληλα με τη σύνθεση και την ερμηνεία είναι και ένας από τους καλύτερους πιανίστες στη χώρα, συνεργάζεται με τη νεαρή τραγουδίστρια από το 2013. Από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση διέκρινε το ταλέντο της και την εκπληκτική φωνή της. Μάλιστα, η ίδια είχε αναφερθεί στην απρόσμενη αυτή γνωριμία της με τον Στ. Κορκολή, που άλλαξε άρδην τη ζωή της. «Ολα έγιναν αστραπιαία. Από το Ωδείο Χανίων βρέθηκα ξαφνικά δίπλα στον Στ. Κορκολή. Δεν ήμουν έτοιμη, ούτε μπορούσα να το φανταστώ. Αλλά θεωρώ πιο σημαντικό από το να προκαλείς τη μοίρα σου το να προσπαθείς να την αλλάξεις».

Η γνωριμία τους έγινε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στην Κρήτη το 2013. Τότε ο Στέφανος είχε ακούσει τη μικρή Σοφία και είχε διακρίνει το ταλέντο της, σχολιάζοντας πως με τη σωστή καθοδήγηση θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Από τότε η πορεία τους είναι κοινή και συνεργάζονται κάνοντας υπέροχες συναυλίες. Μάλιστα, η Σοφία, παρά το νεαρόν της ηλικίας της έχει ερμηνεύσει μέχρι και έργα του Θεοδωράκη.

Στις παρακάτω φωτογραφίες διαβάστε τι έχει πει η νεαρή τραγουδίστρια για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved