Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την προσωπική της ζωή (Video)
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την προσωπική της ζωή (Video)

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μιλήσει δημόσια για την προσωπική της ζωή, είτε αφορά στο θέμα των παιδιών της, είτε στην σχέση με τον άντρα της.

Την αποκάλυψη όμως που έκανε το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της Happy Day στον Alpha, η αλήθεια είναι πως δεν την περιμέναμε.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις ανθρώπων της showbiz που έχουν επισκεφτεί ψυχολόγους, δεν δίστασε να αποκαλύψει την προσωπική της εμπειρία.

«Εγώ θυμάμαι όταν είπα στην μητέρα μου ότι θα πάω σε έναν ψυχολόγο, ένιωσε τέτοια προσβολή, σαν να απέτυχε προσωπικά ως μάνα. Δηλαδή πρέπει πια και οι άνθρωποι που είναι μιας άλλης γενιάς, κουλτούρας και ηλικίας να το καταλάβουν. Είχα κάποια θέματα που θέλησα να κουβεντιάσω», αποκάλυψε η ίδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σταματίνα κάνει αναφορά σε αυτό, αφού παλαιότερα είχε πει:

«Εγώ έκανα δυόμιση χρόνια ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία και μου είπε η γιατρός μου κάποια στιγμή ότι “νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι πια”. Πήγαινα κάθε 15 μέρες. Ένιωσα ότι με βοήθησε πάρα πολύ.


Ξεκίνησα νομίζοντας ότι έχω ένα θέμα επειδή είχε φύγει ο μπαμπάς μου από τη ζωή και ένιωθα ότι δεν είχα προλάβει να του πω κάποια πράγματα και τελικά έφτασα να ανακαλύψω ότι αυτό ξεκινούσε και από άλλα θέματα. Είναι μια ολόκληρη ιστορία, πολύ προσωπική που δεν υπάρχει λόγος να μοιραστώ».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved