Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φυλλάδες, ούτε οι άνθρωποι, δεν τους ξέρω καν» (video)
Media

Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φυλλάδες, ούτε οι άνθρωποι, δεν τους ξέρω καν» (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το πρωινό», παραχώρησε η Καίτη Ιμπροχώρη.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα, ωστόσο, η δημοσιογράφος, δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει αν διαβάζει αυτά που γράφονται για εκείνη.

Να θυμίσουμε πως έχει γραφτεί πως έγιναν κάποιες καταγγελίες, ότι μαζεύει όλες τις αδέσποτες γάτες και τις περιθάλπει μέσα στο μικρό διαμέρισμα, δημιουργώντας προβλήματα στους υπόλοιπους ενοίκους, αφού «πνίγονται» από τις μυρωδιές.

Σε καθημερινή βάση βλέπουν την ηθοποιό να περνά την πόρτα του μικρού διαμερίσματος, να δίνει τροφή στις γάτες κι έπειτα να ξανακλείνει την πόρτα και να φεύγει, με κατεύθυνση το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Αρχικά, οι ένοικοι παραπονέθηκαν ήπια, λόγω της γλυκύτητας της ηθοποιού, με εκείνη να επιχειρεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα, θεωρώντας ότι η μυρωδιά είναι υποφερτή.

Όμως, στη συνέχεια ένας εκ των ενοίκων ενημέρωσε τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, με αποτέλεσμα στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου να μεταβεί κλιμάκιο στην πολυκατοικία για αυτοψία, διαπιστώνοντας σειρά παραβάσεων, κάνοντας λόγο για παραμελημένη καθαριότητα.

Στο έγγραφο που της κοινοποιήθηκε έγινε επισήμανση για έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από τον χώρο.

Η αποστομωτική απάντηση στις καταγγελίες για τη δυσοσμία στο διαμέρισμά της

«Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που γράφονται για εμένα, ούτε οι φυλλάδες, ούτε οι άνθρωποι, δεν τους ξέρω καν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved