Τζένη Μπαλατσινού: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρόβα νυφικού και το γάμο της με τον Κικίλια (vid)
VIDEO

Τζένη Μπαλατσινού: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρόβα νυφικού και το γάμο της με τον Κικίλια (vid)

Στο Πρωινό μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Λίγες ημέρες πριν το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε λεπτομέρειες.

Η ίδια ανέφερε πως μετά την εκπομπή της «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη» θα κάνει τηλεόραση ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες και το concept.

Κεφάλαιο γάμος


«Έχω αγωνία να ολοκληρώσω όλες τις δουλειές μου που χρειάζεται να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Δεν έχω όμως κάποιο άγχος. Περισσότερο είναι δημιουργικό άγχος, έχουμε έννοια με τον Βασίλη να είναι όλοι καλά και άνετοι», είπε και συνέχισε: «Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες νυφικού, το οποίο θα είναι λιτό».

Η τελετή

«Η τελετή θα είναι λιτή, παραδοσιακά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και να έχουμε την ευλογία».

Η ερωτική εμολόγηση:

«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, ο άντρας μου, απλά. Δεν σκέφτεται μόνο ο Βασίλης το ενδεχόμενο να κάνουμε ένα παιδί. Ότι είναι να γίνει θα το φέρει ο Θεός».

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να θυμίσουμε τι ανέφερε η αναγγελία του γάμου τους

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».