Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς από την «Επιστροφή» αποκάλυψε τι τον άγχωνε στην αρχή της σειράς
Media

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς από την «Επιστροφή» αποκάλυψε τι τον άγχωνε στην αρχή της σειράς

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς έκανε φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την «Επιστροφή» όπου υποδύεται τον Νίκο/Μάνο.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στην τηλεόραση, αν τον άγχωσε κάτι και πώς κατάφερε να προσεγγίσει τον ρόλο του.

Πως είναι για έναν νέο ηθοποιό να κάνει το ντεμπούτο του μέσα από μία επιτυχημένη σειρά;

«Είναι πραγματικά μαγικό. Έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη δουλειά, αλλά ταυτόχρονα έχω και την τύχη να είναι και επιτυχημένη αυτή η δουλειά. Η αλήθεια είναι πως εγώ είδα και έζησα την «Επιστροφή» σαν μία ακόμα σχολή υποκριτικής, έμαθα πάρα πολλά πράγματα και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να μάθω και περισσότερα στο μέλλον».

Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι το καστ εκτός από νέα παιδιά απαρτίζεται και από καταξιωμένους ηθοποιούς;

«Στην αρχή αγχώθηκα. Σκεφτόμουν ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ενώ εγώ ουσιαστικά δεν ήξερα τίποτα. Όμως, όπως οι γονείς παίρνουν το παιδάκι από το χέρι και του μαθαίνουν να περπατάει, έτσι και εκείνοι μας πήραν από το χέρι και μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Με ποιον ευχαριστήθηκες περισσότερο τις σκηνές σου και γιατί;

«Με τους πρώτους μου γονείς, που τους υποδύονταν η Ντίνα Μιχαηλίδου και ο Γιώργος Σουξές. Ο λόγος είναι γιατί με εκείνους έκανα τις πρώτες μου σκηνές. Οπότε η αγάπη που τους έχω είναι λίγο διαφορετική από ό,τι στους υπόλοιπους. Επίσης, με τον Βίκτωρα Πέτσα, ο οποίος υποδύεται τον Χρήστο, φτιάξαμε από την αρχή ένα τρελό δίδυμο, που ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον».

Τι σε δυσκόλεψε και τι σε άγχωσε περισσότερο κατά τη διάρκεια της «Επιστροφής»;

«Οι σκηνοθέτες μας, ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ο Αντώνης Σωτηρόπουλος και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, πήραν το άγχος μας και το μετέτρεψαν σε δημιουργικότητα. Οπότε δεν θυμάμαι κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ή κάποιο άγχος που να είχα. Ίσως στα πρώτα γυρίσματα, αλλά μετά έφυγε».

Τι συναισθήματα έχεις τώρα που π σειρά πλησιάζει στο τέλος της;

«Είμαι χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία».

Τι έχεις αποκομίσει από αυτή τη συνεργασία;

«Πολλές εμπειρίες που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ και σε πρακτικό αλλά και σε θεωρητικό επίπεδο».

Πώς κατάφερες να προσεγγίσεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι και να φέρεις εις πέρας τις δυνατές σκηνές του ήρωα σου;

«Μαζί με τον σκηνοθέτη μας Αλέξανδρο Πανταζούδη κάναμε μια κουβέντα, μου εξήγησε πώς σκέφτεται αυτόν τον ρόλο και σιγά σιγά, με τη βοήθεια φυσικά και των άλλων δύο σκηνοθετών, βρήκαμε το πώς μπορεί να φέρεται και να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος», λέει στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved