Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε για ποιο λόγο αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 στο «Μην ψαρώνεις»
Media

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε για ποιο λόγο αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 στο «Μην ψαρώνεις»

Φέτος μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» η Μαρία Ιωαννίδου υποδύεται τη Νενέλα.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που της έκαναν να παίξει στη σειρά, τι αγαπάει στην ηρωίδα που υποδύεται αλλά και γιατί για εκείνη είναι τόσο σημαντική...

Όταν δεχτήκατε την πρόταση για τη σειρά «Μην ψαρώνεις» τι ήταν αυτό που σας έκανε τελικά να πείτε το «ναι»;

«Ο ρόλος, φυσικά, και οι συντελεστές. Ο ρόλος της Νενέλας είναι πρόκληση και χαρά για έναν ηθοποιό. Είναι ένας χαρακτήρας που σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις γιατί έχει πολύ εκφραστικά στοιχεία υποκριτικής είναι ροζ χαρούμενη, σνομπ, γελαστή. Είναι σύμβολο και αμέσως με τράβηξε. Έπειτα ήταν ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο οποίος είναι εξαιρετικός.

Μπορείς να συνεργαστείς τέλεια μαζί του, να πάρεις πράγματα από εκείνον, να δουλέψεις ήρεμα και ειρηνικά. Έχει πολλά προσόντα ως σκηνοθέτης και σε εμπνέει. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο παραγωγός, ο Σταύρος Καπελούζος, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν στη σειρά «Δροσουλίτες», που ήταν η τελευταία μου εμφάνιση στην τηλεόραση, και πίστευε πολύ σε μένα. Φυσικά, οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές αλλά και ο ΑΝΤ1, που είναι πολύ σημαντικό κανάλι για εμένα, το οποίο πιστεύω πολύ! Τους ευχαριστώ γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω αυτό που ζω τώρα».

Πραγματικά ο ρόλος της Νενέλας σας ταιριάζει πάρα πολύ και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη…

«Όλοι μου το είπαν αυτό. Η Νενέλα είναι σύμβολο με την έννοια ότι αγγίζει μικρές ηλικίες μέχρι τις μεγάλες. Μιλάει στη γλώσσα των νέων, είναι σνομπ, χαριτωμένη, έχει ατάκα, υπονοεί πράγματα, είναι πολιτικοποιημένη. Στην Ελλάδα, όταν φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία, για παράπαράδειγμα πάνω από 50, θεωρούν ότι τελείωσες. Δεν είναι, όμως, έτσι. Μέσα από τον ρόλο της Νενέλας δικαιώνονται οι μεγάλες γυναίκες. Η Νενέλα περνάει μηνύματα ότι μια γυναίκα αντίστοιχης ηλικίας μπορεί να ζήσει όμορφα, να έχει φίλο, να είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όλο αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Από τη σειρά του ΑΝΤ1

Έχετε δεχτεί σχόλια από τον κόσμο;

«Υπάρχει μια αγκαλιά. Όχι μια αγκαλιά, εκατό αγκαλιές, χίλιες. Είναι κάτι το συγκλονιστικό. Νομίζω ότι το να με αγαπάνε τόσο πολύ συνέβαινε στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου και σήμερα. Εγώ αυτό το συναίσθημα γενικότερα το υπολογίζω πολύ. Δηλαδή την αγάπη, και επειδή οι εποχές που ζούμε τώρα είναι ψυχρές, σκληρές και φοβικές, το ότι εγώ παίρνω από τον κόσμο την αγάπη και τη λατρεία του και μου λένε πόσο καλή ηθοποιός είμαι, είναι πολύ σημαντικό. Μου έχει δώσει πολλά σημαντικά πράγματα αυτός ο ρόλος».

Τι αγαπάτε περισσότερο στη Νενέλα;

«Εγώ ποτέ δεν υπήρξα σνομπ και τόσο πλούσια όσο εκείνη. Ήμουν πάντα άνετη οικονομικά, αλλά όχι τόσο πλούσια. Επίσης, δεν ήμουν ενοχλητική και παρτάκιας. Δηλαδή εκείνη δεν υπολογίζει, χρησιμοποιεί τους ανθρώπους. Έχουμε, όμως, ένα κοινό. Για εκείνη όλα είναι ροζ όπως και για μένα. Δεν έχει ηλικία και η στάση ζωής της είναι ότι η ζωή αξίζει με όποιο τίμημα.

Είναι η χαρά της ζωής. Βγάζει το αστείο, την κωμωδία στη σειρά, και το γέλιο είναι προσφορά στον κόσμο, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Το ότι εγώ καταφέρνω και το προσφέρω μέσα από τον ρόλο και το σίριαλ με συγκινεί απέραντα. Τον αγαπώ αυτόν τον ρόλο γιατί μου έχει δώσει μεγάλη χαρά στη ζωή μου, με κάνει να ξεφεύγω από τη συνειδητή ζωή μου, που για όλους είναι σκληρή, και για μένα επίσης. Και επειδή είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, με αγγίζουν πάρα πολλά που συμβαίνουν, όπως το ότι είμαστε μια διαλυμένη χώρα. Όμως η Νενέλα με κάνει να το ξεχνάω και να αποφεύγω την πίκρα της αίσθησης ότι η Ελλάδα βουλιάζει».

Το απολαμβάνετε το γύρισμα;

«Όποτε πάω στο γύρισμα είναι για μένα μια ισορροπία, μια ευεξία. Με κάνει πιο νέα, πιο ωραία, πιο ροζ πιο ανάλαφρη, με κάνει να μη φοβάμαι τα γηρατειά. Εγώ φοβάμαι τα γηρατειά, γιατί έχουν πόνο, μοναξιά και αρρώστια, και δεν μου πάνε όλα αυτά. Δεν είναι συμβατά με εμένα. Είναι η μόνη στιγμή που, όταν γεράσω, πιστεύω ότι θα λυγίσω, ενώ είμαι ένας πολύ γενναίος άνθρωπος γενικότερα. Στην περίπτωση αυτή, δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω, δεν μου αρέσει», λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved