Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ant1 (Photos)
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ant1 (Photos)

Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.


Στο σημερινό The 2night show:


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έρχεται για πρώτη φορά στο «The 2Νight Show». Ο ηθοποιός της σειράς «Το Τατουάζ» συνομιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύπτει πώς κατάφερε από υδραυλικός να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους και περιζήτητους ηθοποιούς της γενιάς του. Επιπλέον, μιλάει για το τέλος της σειράς και εξηγεί γιατί ζητήθηκε να κοπεί η προβολή της στην Κύπρο.

Καλεσμένη του Γρηγόρη είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, κάνοντας τον δικό της απολογισμό, μιλάει για την μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση, τις αρνητικές φήμες αλλά και τα λάθη. Επίσης, αποκαλύπτει τι είχε συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό για να πάει στο Survivor. Τέλος, θα συναντήσει και τις «Μύγες».

Ο Χάρης Βορκάς, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός και αγαπητός μέσα από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», μιλάει για τη μάχη με τη ζυγαριά, το πώς κατάφερε να χάσει 30 κιλά, τη μοναξιά και τον έρωτα που δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα στη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved