Τέλος τα γυρίσματα για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» - Η αποκάλυψη στο Instagram (Photos)
Media

Τέλος τα γυρίσματα για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» - Η αποκάλυψη στο Instagram (Photos)

Η επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και από τον ερχόμενο Οκτώβρη μπαίνει και πάλι δυναμικά στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μάλιστα σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης, αποκάλυψε πως η σειρά συνεχίζεται όμως θα υπάρξουν και κάποιες απώλειες έτσι ώστε να ανανεωθεί το καστ.

Σήμερα η Ευαγγελία Συριοπούλου μέσα από μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν μόλις τελείωσαν.

«Τέλος τα γυρίσματα... δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω τις εξελίξεις. Σας Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη σας. Πάμε δυνατά για τέταρτη χρονιά. 😃#evageliasiriopoulou #actress #actresslife #elastithesimou #elastithesimoualphatv#tvseries #season4 #smile #happy #markmilan», έγραψε η ίδια.

Η ανάρτησή της


«Όλοι θέλουμε να συνεχιστεί, γιατί πρόκειται για μία σειρά που τρία χρόνια τώρα την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος, και μας το δείχνει καθημερινά. Πραγματικά, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές που μας έχουν στηρίξει τόσο πολύ», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved