Η Κωνσταντίνα απαντά πρώτη φορά: «Αντιμετώπισα σαν αστείο πως έχω σχέση με τον Ατζούν» (videos)
Media

Η Κωνσταντίνα απαντά πρώτη φορά: «Αντιμετώπισα σαν αστείο πως έχω σχέση με τον Ατζούν» (videos)

Η queen Dina, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέδειξε πως έχει χιούμορ αφού πέρασε από τη… δοκιμασία να βρεθεί μπροστά στις «μύγες», στενούς συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Η παρουσιάστρια, στην κουβέντα που είχε με τον Γρηγόρη έδειξε να μετανιώνει για λάθος χειρισμούς του παρελθόντος, ειδικά την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα ήθελα να είχα αλλάξει κάποια πράγματα όσον αφορά το ξεκίνημά μου» είπε η Κωνσταντίνα και συνέχισε: «Ήταν τότε που νιώθεις ότι τα ξέρεις όλα αλλά δεν ξέρεις τίποτα. Κολύμπησα μαζί με τον κόσμο, έκανα τα λάθη μου μαζί με τον κόσμο. Βέβαια δεν θέλω να ακυρώνω το παρελθόν μου. Είμαι ευγνώμων. Μπορεί στο παρελθόν να «ταλαιπώρησα» τους συνεργάτες μου επειδή δεν ήξερα, ήμουν ένα παιδάκι που ήθελα να μάθω» είπε μεταξύ άλλων.

Η Κωνσταντίνα επίσης παραδέχτηκε για τη "θητεία" της στο Survivor:

«Τo Survivor με δίδαξε πάρα πολλά. Όταν λες την αλήθεια σου δεν χάνεις. Έβγαλα αυτό που είμαι».

Όσο για τις κακές φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την ίδια, η παρουσιάστρια ήταν απολογητική λέγοντας: «Δεν ήμουν σκληρή, ήμουν φοβισμένη».

Επίσης, η Κωνσταντίνα ξεκαθάρισε: «Όταν συμφώνησα να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία να κάνω το My Style Rocks».

Η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ξεκαθάρισε: «Αντιμετώπισα σαν αστείο το ότι ειπώθηκε πως έχω σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, το πήρα εντελώς στην πλάκα».

Η Κωνσταντίνα επίσης παραδέχτηκε πως η επαγγελματική της ζωή τής έχει στοιχίσει και σε προσωπικό επίπεδο ενώ τόνισε: «Έφυγαν άνθρωποι από τη ζωή μου λόγω της δουλειάς μου και μου έχει στοιχίσει».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια απέφυγε να αποκαλύψει το οτιδήποτε όμως παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου στο παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved