«Κρατάς μυστικό;»: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha- Φωτο από τα γυρίσματα
Media

«Κρατάς μυστικό;»: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha- Φωτο από τα γυρίσματα

Oι ιθύνοντες του Alpha έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν εδώ και καιρό.

Ανάμεσα στα πρότζεκτ που εξέτασαν προσεκτικά και αποφάσισαν να εντάξουν στη ροή του νέου τους προγράμματος είναι και η κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό;» την οποία υπογράφουν σεναριακά η Έλενα Σολωμού και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, που δημιουργούν και τις ιστορίες της επιτυχημένης σειράς του ίδιου σταθμού, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ενώ το καστ απαρτίζεται από πολλά όνοματα-έκπληξη, όπως η Μαρία Καβογιάννη, η οποία είναι πολύ επιλεκτική στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που επιστρέφει σε σειρά έπειτα από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, ο Μελέτης Ηλίας, που μετά το τέλος του σίριαλ «Το σόι σου» παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, που έχει ξεχωρίσει μέσα από τη θεατρική του πορεία, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δήμητρα Σιγάλα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη, ο Ταξιάρχης Χάνος, ο Γιώργος Ξούλος και η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην gallery που ακολουθεί:

Η υπόθεση

Θέλοντας να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα στους δέκτες μας από τον ερχόμενο Οκτώβριο, η παραγωγή έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη νέα σειρά. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες η κάμερα ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έρωτες... φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωες της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο. Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες. Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ' όσο νομίζουν! Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ απ' ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν... μυστικά!

Πηγή Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved