«Η κόρη μου»: Αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο (exclusive video)
Media

«Η κόρη μου»: Αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο (exclusive video)

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «η κόρη μου» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Η πρωταγωνίστρια της τούρκικης σειράς είναι γνώριμη στους τηλεθεατές, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στη σειρά «Anne» και είχε κάνει πολλούς να κλάψουν με το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Turna Günes κατάφερε να γίνει γνωστή και να συγκεντρώσει χιλιάδες followers στο Instagram και να δώσει πολλές συνεντεύξεις.

Το οχτάχρονο κοριτσάκι, επιστρέφει αυτή τη φορά μέσα από την σειρά «Η κόρη μου» και θα υποδυθεί την Οϊκιού όπου είναι ένα πολύ έξυπνο 8χρονο κορίτσι που ξεχωρίζει από τους συνομηλίκους της.

Όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν. Ο Ντεμίρ είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του. Συλλαμβάνεται την ημέρα που πηγαίνει να τον βρει η Οϊκιού. Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του. O Ντεμίρ, που γνωρίζει την Οϊκιού εκείνη τη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της. Με τον συνέταιρό του, Ουγούρ, από τη μια μεριά προσπαθούν να γλυτώσουν από την Οϊκιού κι από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μια μεγάλη αρπαχτή. Η Τζαντάν, βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής της μεγάλης αρπαχτής. Περίεργες συμπτώσεις θα τους φέρουν κοντά και όλα θα ανατραπούν…

Το gossip-tv.gr, εξασφάλισε πλάνα από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18.10 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved