Power Of Love: Αποκαλύψεις, ίντριγκες, κόντρες και μια ανατροπή στην αποχώρηση (Pics & Vid)
Media

Power Of Love: Αποκαλύψεις, ίντριγκες, κόντρες και μια ανατροπή στην αποχώρηση (Pics & Vid)

Μα τι επεισόδιο κι αυτό!

Όπως ήδη σας είχαμε αποκαλύψει αυτό το επεισόδιο θα ήταν γεμάτο ανατροπές!

Έτσι κι έγινε λοιπόν αφού από την αρχή είδαμε να γίνονται αποκαλύψεις, οι κόντρες να φουντώνουν και οι παίκτες να είναι σε πεδίο «μάχης».

Το αποψινό Gala ήταν διαφορετικό από πολλές απόψεις! Αρχικά η Μαρία τους ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει όπως κάθε Παρασκευή αφού το πραγματοποίησαν στο σπίτι και από τον… καναπέ!

Το Gala έγινε από τον... καναπέ

Έπειτα είδαμε τον Bill να αποκαλύπτει άθελά του βεβαίως ότι γνωρίζεται με την Χριστίνα πριν ακόμη οι δυο παίκτες μπουν στο σπίτι.

Αυτό όπως ήταν φυσικό έκανε έξαλλη την Μαρία, η οποία ακούγοντας το, αποχώρησε εκνευρισμένη από το σπίτι.

Αφορμή στάθηκε η κόντρα του με την Ρέγγινα, η οποία συνέχισε την κόντρα κάνοντας τρομερές αποκαλύψεις, που πραγματικά άφησαν άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου.

Η Ρεγγίνα λοιπόν αποκάλυψε πως ο Bill της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να κάνουν «κόκκινο δωμάτιο» ενώ αργότερα η ίδια παίκτρια «έδωσε» στεγνά την Χριστίνα ότι ανταλλάσσει μηνύματα με παίκτη από το Ρουμάνικο Power Of Love.

Όλα αυτά σόκαραν την Μαρία, η οποία αποσβολωμένη παρακολουθούσε τις εξελίξεις.

Λίγο πριν το τέλος οι παίκτες μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Εκεί κι αν έγινε το «έλα να δεις», αφού ρόλο στην απόφαση τους για το ποιον θα ψηφίζουν έπαιξε όλο το σκηνικό που είχε προηγηθεί.

Αν κι εσύ είσαι ένας από τους φανατικούς του Power Of Love μπες στη gallery να δεις ποιος παίκτης / παίκτρια πήρε το δρόμο της επιστροφής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved