Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Δεν έχω δικαίωμα να απογοητεύσω τους τηλεθεατές που 20 χρόνια με τίμησαν»
Media

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Δεν έχω δικαίωμα να απογοητεύσω τους τηλεθεατές που 20 χρόνια με τίμησαν»

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης δημιουργούν -είκοσι χρόνια μετά- το νέο κύκλο της αξέχαστης σειράς «Λόγω τιμής», που ανέδειξε πλήθος πρωταγωνιστών, και τον περιμένουμε με ανυπομονησία...

Η γνωστή σεναριογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το τι χάνει και τι κερδίζει κάποιος μεγαλώνοντας, για το τι θα δούμε στον νέο κύκλο, αν θα υπάρξουν νέοι ήρωες ενώ ξεκαθάρισε ότι από την παρέα των 7 δεν θα λείπει κανείς.

-Τα τηλεοπτικά παιδιά σας μεγάλωσαν κατά είκοσι δύο χρόνια. Τι χάνει και τι κερδίζει κάποιος μεγαλώνοντας;
«Τίποτα δεν πάει χαμένο απ' αυτά που βιώνουμε μεγαλώνοντας, θετικά ή αρνητικά. Είναι δικά μας, τα ζήσαμε και κερδίσαμε εμπειρία, γνώση και σοφία».


-Στο νέο κύκλο παρακολουθούμε τις ζωές και τις σχέσεις τους;
«Ακριβώς. Οι επτά πρωταγωνιστές μας, 22 χρόνια μετά, έχουν χτίσει τις ζωές τους, ανάλογα με το χαρακτήρα τους, τα θέλω τους και τις προτεραιότητες τους. Αναμενόμενα ή και απροσδόκητα. Κάποιοι απ' αυτούς έκαναν οικογένειες και παιδιά, κάποιοι άλλοι αφοσιώθηκαν στην καριέρα τους και κάποιοι ψάχνονται ακόμα».


-Από την παρέα των 7 δεν θα λείπει κανένας;
«Όχι βέβαια! Είναι και οι επτά παρόντες».


-Θα έχουμε και νέους ήρωες;
«Φυσικά! Ο καθένας από τους ήρωες έχει δημιουργήσει γύρω του ένα περιβάλλον, παιδιά, συντρόφους, προσωπική ζωή. Ολοι αυτοί αποτελούν τα νέα πρόσωπα της σειράς».


-Οι μεγάλες προκλήσεις απαιτούν δύναμη ψυχής;
«Δύναμη ψυχής, αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, επιμονή, πίστη και πολλή, μα πάρα πολλή δουλειά».


-Σας δικαιώνουν τα «όχι» που έχετε πει κατά καιρούς, για να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα; Μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια;
«Θέλει δύναμη για να πεις το "όχι" σ' αυτές τις μέρες που ζούμε. Δύναμη, επιμονή και υπομονή... Όταν αγαπάς πολύ τη δουλειά σου, δεν θες να την πουλήσεις όσο όσο, μόνο και μόνο για να υπάρχεις στο χώρο. Προσπαθούμε χρόνια να χτίσουμε μια καριέρα ο καθένας στον τομέα του. Δεν θα την αμαυρώσουμε εύκολα για να προβληθούμε. Προσωπικά, πιστεύω πως δεν έχω το δικαίωμα να απογοητεύσω τους τηλεθεατές που είκοσι χρόνια με τίμησαν. Δεν μπορώ να τους δώσω κάτι κατώτερο από τις προσδοκίες τους. Δεν θα το έκανα ποτέ. Φυσικά, πάντα υπάρχει η περίπτωση της αποτυχίας... Μου αρκεί, όμως, να ξέρω πως προσπάθησα για το καλύτερο», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved