Παπαοικονόμου – Ζαρουτιάδης: «Όλοι χωρίς καμία εξαίρεση μειώσαμε τις αποδοχές μας»
Media

Παπαοικονόμου – Ζαρουτιάδης: «Όλοι χωρίς καμία εξαίρεση μειώσαμε τις αποδοχές μας»

Είκοσι χρόνια μετά, το «Λόγω τιμής» επιστρέφει, με ίδιους ήρωες, ώριμοι πια, «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούν», αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, για να μας θυμίσουν την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου «πλέκει» ιστορίες, που αγγίζουν την καρδιά και δεν υποτιμούν το πνεύμα. Συνταξιδιώτης της σε αυτήν την όμορφη περιπέτεια ο πολύτιμος φίλος και συνεργάτης της Λάμπης Ζαρουτιάδης, που υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Το σίκουελ του «Λόγω τιμής» είναι μια καλή απάντηση στα προκατασκευασμένα φλερτ των εκάστοτε ριάλιτι;
Μ.Π.: «Θέλω να ελπίζω πως ναι. Εύχομαι η σειρά μας να έχει ανταπόκριση από το κοινό όχι μονό για να δικαιωθούμε εμείς που αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά πιο πολύ γιο να γίνει ίσως μια καλή αρχή για πιο ποιοτικές δουλείες».Λ.Ζ. «Η δική μας παραγωγή δεν έχει καμία σχέση με ριάλιτι όπως κι εγώ, οπότε δε μπορώ να μπω σε τέτοια συζήτηση».


Απογοητευτική η σημερινή εικόνα της τηλεόρασης, που καθρεφτίζει και ένα κομμάτι της κοινωνίας μας;
Μ.Π.: «Ναι, η εικόνα της τηλεόρασης για μένα είναι απογοητευτική, αλλά δεν ξέρω, ή μάλλον δεν θέλω να πιστέψω πως καθρεφτίζει ένα κομμάτι της κοινωνίας μας. Πιστεύω πως οι τηλεθεατές δεν έχουν αυτή τη στιγμή άλλη επιλογή. Αν τους δώσεις κάτι καλύτερο, είμαι σίγουρη πως θα το επιλέξουν. Εξάλλου, το έχουν αποδείξει στο παρελθόν».
Λ.Ζ. «Η εικόνα κάθε πράγματος είναι άμεση συνάρτηση του πόσο επενδύεις σε αυτό. Η ευμάρεια, λοιπόν, βοηθάει και την ποιότητα, αλλά η κοινωνία συντελεί στην ποιότητα και την ευμάρεια. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα και συνεπώς το ένα παρασύρει το άλλο. Αναπόφευκτα είναι όλα όταν κάτι πάει στραβά».


Αληθεύει το γεγονός ότι μειώσατε τις αποδοχές σας άπαντες οι συμμετέχοντες στη σειρά, προς όφελος της παραγωγής;
Μ.Π. «Όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση».
Λ.Ζ. «Ναι».


Δουλειές όπως το «Λόγω τιμής» θέλουν μεράκι και προσωπική φροντίδα;
Μ.Π. «Προπάντων! Αλλά και ταλέντο και χρήματα…».
Λ.Ζ. «Ό,τι αγαπάς, θέλει μεράκι και φροντίδα για να ανθίσει», λένε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved