Συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γκουντάρα (photos-video)
Media

Συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γκουντάρα (photos-video)

Bρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας συνάντησε τον Γιάννη Πουλόπουλο από την «Φωλιά των Κου Κου» και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, καθώς διατηρεί κομμωτήριο-café, τονίζοντας πώς προέκυψε η ιδέα αυτή. Έπειτα, μίλησε για τη δημοσιογραφία, δηλώνοντας ότι από την ηλικία των 17 ετών έγραφε σε αθλητικές εφημερίδες για να καταφέρει να μπει στον χώρο και να αρχίσει να εδραιώνεται.

Αφού ασχολήθηκε με το αστυνομικό, το δικαστικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ, τα τελευταία δέκα χρόνια έχει τη δική του θέση ανάμεσα στους συνεργάτες της παρουσιάστριας της μεσημβρινής ζώνης του Alpha.

Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τοποθετήθηκε για τον τρόπο που ο μέχρι πρότινος συνεργάτης τους ευχαρίστησε την ομάδα του, εκτός όμως από την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που προκάλεσε αίσθηση.

Γιατί έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας; Τα αποκαλύπτει όλα στην gallery που ακολουθεί .

Ο ίδιος τόνισε ακόμη ότι έχει διαχωρίσει τις επαγγελματικές σχέσεις από τις φιλικές, υπογραμμίζοντας ότι και με την Ελένη διατηρεί τέτοιου είδους σχέσεις.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε ακόμη και τις φήμες που θέλουν την ίδια να είναι μια δύσκολη συνεργάτιδα:

«Ένας άνθρωπος που είναι πάνω από 20 χρόνια στην τηλεόραση και γενικά σε κάθε επάγγελμα, είναι δεδομένο ότι έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Η Ελένη είναι σε έναν χώρο που ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να πάρει από τον καθένα μας και εννοείται ότι ζητάει το 100%».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved