Παπουτσάκη-Μουτσινάς: Το παιχνίδι που έπαιξαν και έκαναν τους πάντες να σκάσουν στα γέλια (video)
Media

Παπουτσάκη-Μουτσινάς: Το παιχνίδι που έπαιξαν και έκαναν τους πάντες να σκάσουν στα γέλια (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή Για την παρέα με τον Νίκο Μουτσινά ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της στην τηλεόραση μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της. 

Η ηθοποιός σε πολύ καλή διάθεση μίλησε για τον ρόλο της μητρότητας που απολαμβάνει με χαρά για δεύτερη φορά και αποκάλυψε στον παρουσιαστή άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της με την οικογένεια που έχει δημιουγήσει με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

Λίγο μετά τη συνέντευξη, η Κατερίνα Παπουτσάκη δέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά να παίξουν ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικά απολαυστικό. Τόσο που και οι δύο έσκαγαν από τα γέλια με τις απαντήσεις τόσο εκείνης όσο και του παρουσιαστή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία γέννησε τον δεύτερο γιο της πριν από περίπου δύο μήνες, δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές της στο σπίτι παρ' όλο που απέχει από τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο αλλά και την τηλεόραση. Ήταν αναγκαίο, τώρα που ο νεογέννητος γιος της την έχει ανάγκη, να απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως σύντομα θα επανέλθει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Δείτε το βίντεο με το απολαυστικό παιχνίδι των δύο φίλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved