«Βόμβα» Φερεντίνου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: Αυτό είναι το μέλλον του Deal!
Media

«Βόμβα» Φερεντίνου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: Αυτό είναι το μέλλον του Deal!

O Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr το τέλος του επιτυχημένου τηλεοπτικού παιχνιδιού «Deal».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του Alpha, μετά την ασταμάτητη παραφιλολογία για το τηλεοπτικό μέλλον τόσο του ίδιου όσο και του project που παρουσιάζει εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια, ανακοίνωσε το τέλος του παιχνιδιού από την απογευματινή ζώνη του σταθμού και ξεκαθάρισε ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στην τηλεόραση.

Το «Deal» χάρισε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι της Κάντζας και κέρδισε την πίστη του κοινού, όμως ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε ότι το εν λόγω τηλεπαιχνίδι ρίχνει αυλαία!

Ο αγαπητός τηλεπαρουσιαστής, μάλιστα, πειραματίζεται για δεύτερη φορά στο θεατρικό σανίδι, καθώς θα βρίσκεται στη θεατρική παράσταση «Η μικρή μας πόλη», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο θέατρο Λαμπέτη, στον ρόλο του αφηγητή, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου.

Διαβάστε τι αποκάλυψε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο gossip-tv.gr...

Θα έχεις τον ρόλο του αφηγητή στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στο θερινό θέατρο Λαμπέτη. Μίλησε μου γι’ αυτό.

«Ο Γιάννης Κακλέας μου έκανε την πρόταση πριν από δύο μήνες. Μου έδωσε να διαβάσω το έργο, το οποίο είχα ακουστά αλλά δεν είχα δει, και μου άρεσε. Είναι ένα πολυδιαβασμένο και πολυπαιγμένο έργο του Θόρντον Γουάιλντερ όπου μιλά για μια μικρή πόλη της Αμερικής στις αρχές του αιώνα και περιγράφει την καθημερινότητα αυτής της πόλης! Η καινοτομία είναι ότι βάζει έναν αφηγητή να συνδέει τα γεγονότα που συμβαίνουν, την καθημερινή ζωή της πόλης, τον έρωτα, τον γάμο και τον θάνατο που είναι και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της παράστασης, γιατί μιλούν οι νεκροί για το πώς βλέπουν τον κόσμο των ζωντανών».

Έχεις κάνει και στο παρελθόν θέατρο. Σου αρέσει αρκετά, σωστά;

«Πάντα μου άρεσε! Υπήρχε σαν μικρόβιο και σαν όνειρο μέσα μου. Άλλοι, όταν ήταν μικροί, ήθελαν να γίνουν ποδοσφαιριστές, εγώ ήθελα να γίνω και ποδοσφαιριστής και μπασκετμπολίστας, όμως το θέατρο με μάγευε από όταν ήμουν πιτσιρικάς και πάντα είχα ένα δέος για όλο αυτό. Βέβαια, δεν το ενεργοποίησα, εκτός από τότε που πήγα στο «Μουσείο αυτοκινήτων» με τη Φρόσω Λύτρα και έκανα τον Πουαρό. Από τότε ασχολήθηκα πάλι με αυτά που γνωρίζω να κάνω, δηλαδή τηλεόραση και ραδιόφωνο. Βρήκα, όμως, τον χρόνο τώρα και μπήκα full σε αυτό».

Και η τηλεόραση όμως έχει ένα είδος θεατρινισμού. Δεν βάζεις κι εσύ το υποκριτικό σου ταλέντο στην παρουσίαση;

«Σαφώς! Στην τηλεόραση παίζεις τον καλό σου εαυτό αν θέλεις, παίζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Στο θέατρο όμως όλες οι σκηνές είναι μετρημένες. Είσαι σε απόλυτο συντονισμό με τους γύρω και είσαι εκτεθειμένος στο κοινό. Τίποτα δε μοντάρεται ούτε καλύπτεται! Υπάρχει ένας ρυθμός που πρέπει να βγαίνει, ένα συναίσθημα και μια αλήθεια και ακολουθείς επακριβώς αυτά που σου λέει ο σκηνοθέτης. Είναι ένας άλλος κόσμος το θέατρο, με τους δικούς του κανόνες και νόμους».

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα επέλεγες να ασχοληθείς πιο επαγγελματικά με το θέατρο ή δε μετανιώνεις που δουλεύεις στην τηλεόραση;

«Όχι, δε μετανιώνω καθόλου, γιατί το έκανα από επιλογή. Αγαπώ την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τη δημοσιογραφία. Αυτά μου αρέσουν. Τώρα δοκιμάζω κάτι άλλο. Είναι μια υπέρβαση και ένα καινούργιο πείραμα που προσπαθώ να κάνω αλλά σε κάτι που νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω και το πιστεύει κι ο Γιαννης Κακλέας. Δεν παίζω έναν ρόλο, τον αφηγητή κάνω. Εξάλλου και στο εξωτερικό δεν είναι όλοι όσοι αναλαμβάνουν αυτό το κομμάτι ηθοποιοί. Το δουλεύω δυο μήνες ήδη και είναι απαιτητικό.

Κάνω μια δουλειά που δοκιμάζω διάφορα πράγματα. Έχω κάνει τηλεόραση, διαφήμιση, εκπομπές δρόμου, τηλεπαιχνίδια και στο ραδιόφωνο κάνω μια δημοσιογραφική εκπομπή, οπότε κινούμαι σε διάφορα. Το θέατρο λοιπόν έτσι το προσεγγίζω. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος κρίνεται τελικά. Μπήκα με σεμνότητα και πολλή δουλειά χωρίς να θεωρώ ότι το ‘χω και τελείωσε».

Έχεις κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση. Ποιο είναι αυτό που απόλαυσες περισσότερο;

«Το DEAL είναι από τα αγαπημένα μου, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις, να μιλάς με διαφορετικούς ανθρώπους, έχει εναλλαγές συναισθημάτων. Είναι ένα τηλεπαιχνίδι με τρομερή ενέργεια που σου επιτρέπει να είσαι αληθινός. Πανηγυρίζεις και απογοητεύεσαι όπως και στην ίδια τη ζωή. Μ’ αρέσουν τα concepts που έχουν suspense».

Δείτε τι αποκάλυψε στην παρακάτω gallery για το μέλλον του Deal:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved