Τηλεοπτική καραμπόλα! Πώς ο Acun Ilicali επηρεάζει το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα; (photos)
Media

Τηλεοπτική καραμπόλα! Πώς ο Acun Ilicali επηρεάζει το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα; (photos)

Ενόψει της νέας σεζόν, οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ τρέχουν, με τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 να είναι οι πρωταγωνιστές.

Το κανάλι του Φαλήρου δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Τούρκο καναλάρχη με τα μέχρι τώρα δεδομένα, και έτσι του έκαναν μια άλλη πρόταση για λιγότερες παραγωγές του Acun Ilicali που φυσικά δεν περιλαμβάνει το Survivor, από το οποίο δεν έμειναν ευχαριστημένοι εξαιτίας των χαμηλών "πτήσεων" στον πίνακα τηλεθέασης.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ θέλουν να συνεχίσουν με το «Voice» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμεί ο Acun καθώς θέλει να προβληθεί και το αγαπημένο του παιχνίδι επιβίωσης.

Γι’ αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη Real, ο Τούρκος επιχειρηματίας φαίνεται να έχει χτυπήσει την πόρτα του ΑΝΤ1 προκειμένου να μεταφέρει όλες του τις παραγωγές, αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ευχαριστημένο με τα προγράμματα που ήδη έχει. Άλλωστε, έχουν αρκετό υλικό στο συρτάρι που επιθυμούν ν' αξιοποιήσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε την... εμπλοκή του Γιώργου Λιάγκα σε όλο αυτό και μάθετε για το deadline του ΣΚΑΪ στον Acun Ilicali στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved