Survivor: Η αποχώρηση, τα κλάματα και η αποκάλυψη του Ατσούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε
Media

Survivor: Η αποχώρηση, τα κλάματα και η αποκάλυψη του Ατσούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Όπως κάθε Τρίτη, έτσι κι αυτή (4/6), για έναν παίκτη του Survivor το ταξίδι τελείωσε.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι παίκτες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.
Το συμβούλιο είναι η πιο δύσκολη διαδικασία που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν οι παίκτες, αφού όχι μόνο πρέπει να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους, αλλά και ν’ αποχωριστούν κάποιον.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν, βρέθηκαν η Μπουσρά και ο Οκάι, δύο Τούρκοι παίκτες, οι οποίοι το μόνο που περίμεναν μετά από αυτό, ήταν η στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Φυσικά, κανένας από τους δύο δεν ήθελε να αποχωρήσει, όμως, σε αυτό το σημείο που βρίσκεται το παιχνίδι και μάλιστα λίγο καιρό πριν τον μεγάλο τελικό, πρέπει να μείνουν οι καλύτεροι.

Το κοινό, ψήφισε και αποφάσισε ποιον ήθελε να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιον όχι.

Λίγο πριν ο Ατσούν ανακοινώσει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, η Αφροδίτη, ζήτησε να μάθει τι γίνεται με τον Χικμέτ και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.
Τότε, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, ενημέρωσε τι γίνεται με τον Χικμέτ, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε ο ίδιος.
Δείτε στη gallery όλα όσα είπε ο Ατσούν:

Να θυμίσουμε πως ο Χικμέτ, είχε τραυματιστεί και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Χικμέτ βρίσκεται ακόμη στο Νοσοκομείο και ακόμη δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε οι γιατροί αν θα μπορέσει να επιστρέψει ή όχι. Δε θέλω να μπω στο παιχνίδι με τις πιθανότητες για το αν θα έρθει ή όχι. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός και θα το ξέρουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα… Τώρα είναι καλύτερα. Ελπίζουμε να γίνει γρήγορα καλά γιατί αυτό θέλουμε όλοι μας».
Λίγες μέρες μετά βέβαια, ανακοινώθηκε πως ο Χικμέτ, δεν θα καταφέρει να συνεχίσει το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού.

Δείτε ποιος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, στο παρακάτω απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved