Έξαλλος ο Λυκουρέζος παρενέβη στην Τατιάνα - Πήρε θέση στη δικαστική διαμάχη Μαρίας Ελένης-Μάρθας
Media

Έξαλλος ο Λυκουρέζος παρενέβη στην Τατιάνα - Πήρε θέση στη δικαστική διαμάχη Μαρίας Ελένης-Μάρθας

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, παρενέβη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) και πήρε θέση στη δικαστική διαμάχη της κόρης του με την αδερφή της.

«Χθες (4/6), στην εκπομπή σας, ελέχθησαν πράγματα τα οποία πλαστοποιούν και κακοποιούν την αλήθεια. Θα είμαι όσο μπορώ πιο σύντομος», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο επιτυχημένος ποινικολόγος λοιπόν, πήρε θέση για την δικαστική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου.

Ο γνωστός δικηγόρος, βγήκε στον αέρα της εκπομπής, καθώς θεώρησε πως ειπώθηκαν ψέματα και εκείνος ήθελε να υπερασπιστεί την κόρη του, της οποίας η υπόληψη έχει θιχτεί πάρα πολύ με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί αυτές τις ημέρες.

Όσο για το θέατρο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Μαρία Ελένη ήταν αυτή που πήγαινε πάντα στο θέατρο και όχι η Μάρθα, ενώ στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη δεν πλήρωνε ποτέ τίποτα η Μάρθα γιατί πολύ απλά δεν δούλευε για να έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρει στα έξοδα.

Τι άλλο είπε για ένα ακόμα σπίτι που είχε η Ζωή Λάσκαρη στο κέντρο της Αθήνας;

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved