Το πρωινό: «Δε θα έκανα σχέση με μικρότερη γυναίκα όπως ο Βουτσάς, αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό»
VIDEO

Το πρωινό: «Δε θα έκανα σχέση με μικρότερη γυναίκα όπως ο Βουτσάς, αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό»

Το πρωινό: Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, παραχώρησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και μίλησε για πολλά. 

Μάλιστα, δεν δίστασε να τα «χώσει» με τον τρόπο του στον Κώστα Βουτσά για την επιλογή του να κάνει σχέση και οικογένεια με μια τόσο μικρότερη ηλικιακά γυναίκα.

Ο λόγος για τον Τέρη Χρυσό!

GALLERY

Αρχικά αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Αστέρι χρυσό», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται “Αστέρι Χρυσό”, είναι ένα λογοπαίγνιο. Ετοιμάζω και αλλά τραγούδια καινούργια, δεν το βάζω κάτω αν και είμαι μεγάλος, δε μου φαίνεται ότι είμαι 80 ετών. Ξεκίνησα στα 19 μου να τραγουδάω σε ένα μαγαζί στο “Piccadilly” στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη χρόνια με ζήτησε ένα άλλο μαγαζί το “Πανόραμα”. Εκεί ήρθε μια καινούργια τραγουδίστρια να την ακούσουν, η Κική Παπαδόπουλου που μετονομάστηκε σε Μαρινέλλα.

Αν έπαιρνε μόνο λαϊκούς καλλιτέχνες θα έλεγα δε με πήρε επειδή ήμουν σε άλλον τομέα τραγουδιού. Συνεργάστηκε όμως με τον Δάκη που ήταν στο ίδιο στυλ τραγουδιού με εμένα, γιατί όχι με εμένα που ήμασταν και φίλοι;

Ενώ έχω τρομερή ζήτηση σε δίσκους, στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα, στα κέντρα διασκέδασης δεν έχω ζήτηση. Το παράπονό μου είναι τι παραπάνω χρειάζεται ένας τραγουδιστής από αυτά που έχω κάνει εγώ για να τον ζητήσουν να τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής ή στο Ηρώδειο;

Έχουν τραγουδήσει τραγουδιστές πολύ κάτω από μένα, με πολύ λιγότερα πράγματα που έχουν κάνει στην καριέρα τους. Ξέρω όμως ποια είναι η αιτία, πρέπει να είσαι αριστερός για να μπορείς να τραγουδάς σε αυτά τα μέρη, εγώ επειδή είμαι ανένταχτος προφανώς δεν τους κάνω.

Έχω facebook και στέλνω και τραγούδια με το wetransfer, τα πάντα έχω.

Και twitter και Instagram, τα έχω μάθει όλα μόνος μου.

Έχω χιλιάδες θαυμάστριες ακόμα και τώρα, το facebook είναι γεμάτο από θαυμάστριες με τηλέφωνά τους, κοπέλες νεαρές 30 ετών».

Λίγο μετά αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά, λέγοντας:

«Δε θα έκανα σχέση με μια μικρότερη γυναίκα όπως ο Κώστας Βουτσάς, λυπάμαι πάρα πολύ γιατί νομίζω αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Μακάρι να ζήσει 110 χρόνια και να δει το γιο του φαντάρο!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: