Media

«Για πάντα παιδιά»: Έρχεται το φινάλε της σειράς του Open- Τι θα δούμε; (photos)

Η σειρά του Open tv «Για πάντα παιδιά» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία.

Τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς;

Ο Γρηγόρης καλείται ακόμα μια φορά να υπομείνει τα πεθερικά του, ενώ την ίδια στιγμή η Πέρσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκδικηθεί τον Σταμάτη με έναν και μόνο σκοπό: να τον κάνει να ζηλέψει.

Παράλληλα , ο Λευτέρης ψάχνει να βρει μια κοπέλα για το μαγαζί και να κουμαντάρει τον Σταμάτη. Και ενώ ο τελευταίος και η Πέρσα βρίσκονται στα μαχαίρια και ετοιμάζονται να υπογράψουν το διαζύγιο, οι φίλοι τους οργανώνουν σχέδιο για να τους τα ξαναφτιάξουν.

Θα τα καταφέρουν;

Δείτε τι θα συμβει στην gallery που ακολουθεί:

Την επόμενη μέρα, ο Γρηγόρης εκμεταλλεύεται την εγκυμοσύνη της Ειρήνης για να γλιτώσει τις ουρές σε τράπεζα και εφορία, ενώ ο Λευτέρης «ρίχνει» την πρώτη γυναίκα που ερωτεύεται αληθινά.

Με αφορμή τον γιο του Γρηγόρη που δεν λέει να γεννηθεί, τα παιδιά θυμούνται παλιές ιστορίες από την οικογένεια τους, σε αντίθεση με το τώρα που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελαν. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης απορρίπτεται από την Εύα και ο Σταμάτης παίζει ένα ακόμα χαρτί για την καρδιά της Πέρσας, ενώ τη στιγμή που η Ειρήνη ετοιμάζεται να γεννήσει, ο Γρηγόρης χάνει τη δουλειά του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved