Elif: Ο αδίστακτος άντρας και ο ξυλοδαρμός της Μελέκ (photos)
Media

Elif: Ο αδίστακτος άντρας και ο ξυλοδαρμός της Μελέκ (photos)

Ο άντρας που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή της Μελέκ την βάζει σε κίνδυνο.

Στα επόμενα επεισόδια του Elif η γυναίκα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και όταν αποφασίζει να τον καταγγείλει στην αστυνομία ξεκινάει ένας εφιάλτης για εκείνη.

Πολύ δύσκολες στιγμές πρόκειται να βιώσει ξανά η Μελέκ, αυτή τη φορά εξαιτίας του Σουκρού, ενός πολύ επικίνδυνου άντρα. Όλα ξεκινούν όταν η γυναίκα συναντάει τυχαία στον δρόμο ένα κοριτσάκι, το οποίο της θυμίζει πολύ την κόρη της την Ελίφ. Η Μελέκ προσπαθεί να βοηθήσει τη μικρή, καθώς τη βλέπει να ζητιανεύει προκειμένου να έχει ένα πιάτο φαγητό. Μάλιστα, όταν μαθαίνει πως είναι ορφανή και ζει μόνο με τον θείο της, αποφασίζει να προσεγγίσει τη μικρή.

Η Γκιουλτσάν συμπαθεί πολύ τη Μελέκ και περνούν οι δυο τους μία ολόκληρη μέρα. Όταν, όμως, η γυναίκα συνοδεύει το κοριτσάκι στο σπίτι του, συναντούν στον δρόμο τον θείο της μικρής, τον Σουκρού. Εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, τραβάει με βίαιο τρόπο την Γκιουλτσάν να πάει μαζί του στο σπίτι. Η Μελέκ, όμως, θέλοντας να προστατεύσει τη μικρή, εναντιώνεται και προσπαθεί να τον σταματήσει. Εκείνος, όμως, θυμώνει ακόμη περισσότερο, τη σπρώχνει δυνατά και τη χτυπάει. Η Μελέκ τραυματίζεται στο πρόσωπο, αλλά καταφέρνει να σταθεί ξανά όρθια και προσπαθεί να πάρει τη μικρή μαζί της.

Δείτε τι συμβαίνει στην συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved