«Το τατουάζ»: Η εξέλιξη που κόβει την ανάσα (photos)
Media

«Το τατουάζ»: Η εξέλιξη που κόβει την ανάσα (photos)

 Καθώς το «Τατουάζ» φτάνει στο τέλος του, οι εξελίξεις είναι πολλές και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σέκερης, παρά τη συμπάθεια που τρέφει για την Τατιάνα και την εκτίμηση για τη δουλειά που προσφέρει στην Αστυνομία, την παρακολουθεί καθώς είναι σίγουρος πως η αγάπη της για τον Τόνυ μπορεί να την παρασύρει σε λάθος μονοπάτια.

Ωστόσο, η αστυνόμος το καταλαβαίνει και στήνει ένα σχέδιο προκειμένου να τον παραπλανήσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρα της με τον Τόνυ. Όλα αρχίζουν όταν η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί. Τότε πανικοβάλλεται και αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Η αστυνόμος, μάλιστα, όσο εκείνος βρίσκεται στο Λονδίνο, του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της αγαπημένης του, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο. Η ίδια ανησυχεί με τη μεταστροφή του Τόνυ και πιστεύει ότι είναι άρρωστος.

Παράλληλα, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητάει άδεια από την υπηρεσία. Ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, της τηλεφωνεί και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο... Ο νεαρός μένει άναυδος οπό τα λεγόμενα της Τατιάνας, καθώς του λέει ότι απέβαλε.

Δείτε τι θα συμβεί στην συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved