«Έλα στη θέση μου»: Αίσιο τέλος- Μετά τις δυσκολίες έρχεται ο γάμος (photos)
Media

«Έλα στη θέση μου»: Αίσιο τέλος- Μετά τις δυσκολίες έρχεται ο γάμος (photos)

Ένας γάμος που ξαφνιάζει και αναμένεται να φέρει αρκετές εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου»

Ο Γιαν επικοινωνεί με τη Ρενάτα και της κάνει μία πρόταση, η οποία την προβληματίζει πολύ. Αυτή δεν είναι άλλη από το να μετακομίσει μόνιμα στο Ανόβερο και να εγκαταλείψει τη ζωή της στην Ελλάδα αλλά και το τιμόνι στη SofoExpress.

Τελικά, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η κοπέλα παίρνει την απόφαση και παραιτείται, προκειμένου να ξεχάσει όσους και όσα την πλήγωσαν και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Ωστόσο, υπάρχει στα σχέδια της ένα μεγάλο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Αχιλλέας.

Δείτε ποιοι παντρεύονται στην gallery που ακολουθεί:

Τότε, η αδελφή της, η Ισμήνη, υποψιάζεται ότι η Ρενάτα έχει δεύτερες σκέψεις για τη φυγή της στη Γερμανία. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας αναθεωρεί τις αποφάσεις του και σκέφτεται να φύγει πρώτος για το Ανόβερο πριν από εκείνη. Έτσι, όταν μαθαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην πάει στη Γερμανία, αναστατώνεται. Λίγο αργότερα, παίρνει ένα μήνυμα της και καταφέρνει να το αποκρυπτογραφήσει. Αμέσως μετά, αισθάνεται ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, καθώς η αγαπημένη του αποδέχεται επιτέλους την πρόταση γάμου του και πολύ σύντομα θα γίνουν και επισήμως ζευγάρι.

Ταυτόχρονα, ο Αχιλλέας καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να εμπεδώσει ότι όλο αυτό που ζει είναι πραγματικότητα και όχι ένα άπιαστο όνειρο, καθώς είχε πλέον πειστεί ότι δεν θα κατάφερνε να ζήσει ξανά στο πλευρό της.

Τελικά ο γάμος θα γίνει; Δείτε παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved