Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Την Μαρία την χαζεύω και χάνω τα λόγια μου»
Media

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Την Μαρία την χαζεύω και χάνω τα λόγια μου»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συμμετέχει στη «Μουρμούρα» με παρτενέρ την Μαρία Χάνου.

Το ζευγάρι της αγαπημένης σειράς του Alpha θα συνεχίσει και του χρόνου να μας απασχολεί με τις ιστορίες του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την συμπρωταγωνίστριά του και δεν έκρυψε το θαυμασμό στο πρόσωπό της.

Πάμε για νέα σεζόν «Μουρμούρα»

«Όλο αυτό για εμένα σημαίνει εμπιστοσύνη και αγάπη σε αυτό που κάνουμε. Επίσης, αν συγκρίνω την πρώτη με τη δεύτερη χρονιά, θα δω πόσο περισσότερο το γούσταρα τη δεύτερη χρονιά και ελπίζω την τρίτη να το γουστάρω ακόμα περισσότερο. Για μένα ήταν τα πρώτα πατήματα στην τηλεόραση, όπου είναι λίγο διερευνητικά, ψάχνεις να δεις πώς λειτουργεί το πράγμα. Φέτος το βρήκαμε πάρα πολύ με τη Μαρία, ξεφύγαμε από την επιφάνεια, πήγαμε λίγο παραπέρα. Νομίζω ότι του χρόνου θα το διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο. Δηλαδή, εγώ είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσουμε και του χρόνου»

Είσαι υπομονετικός όπως ο Άγγελος;

«Ναι, έχω αρκετή υπομονή. Είμαι όμως πολύ παρορμητικός και αυθόρμητος.»

Τι θα ήθελες η νέα σεζόν να φέρει για το ζευγάρι;

«Νομίζω ωριμότητα και συνειδητή ενηλικίωση θα ήταν το επόμενο στάδιο για αυτούς τους δύο ανθρώπους»

Ποια χαρακτηριστικά έχει η Μαρία που σε κάνουν να νιώθεις τόσο καλά στη συνεργασία σας;

«Τη Μαρία τη λατρεύω με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι τρομερό να μπορείς να έχεις ένα συνεργάτη απέναντι σου τον οποίο βλέπεις και θαυμάζεις. Υπάρχουν στιγμές που κάθομαι και τη χαζεύω την ώρα που παίζουμε και ξεχνάω τα λόγια μου. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη την ώρα της πρόβας και της λήψης. Οι αντιδράσεις της δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φαίνονται υπερβολικές ή όχι, αλλά είναι απόλυτα φυσικές. Είναι τέτοιος άνθρωπος! Έχει μια παιδικότητα και μια αθωότητα ως άνθρωπος η οποία σε συνεπαίρνει. Τη θαυμάζεις, διαθέτει έναν αυθορμητισμό απίστευτο»

Μιλάς πολύ καλλιτεχνικά για εκείνη, ωστόσο, δεν την έχεις φωτογραφίσει ακόμα

«Ναι, και με «παρακαλάει». 'Οταν φωτογραφίζω, φωτογραφίζω, γιατί κάτι με εμπνέει. Τη Μαρία την έχω πολύ μέσα στην καρδιά μου. Θα τη φωτογράφιζα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, δεν θα ήθελα να κάνω μια φωτογράφιση ξεπετά. Οπότε περιμένω να μου έρθει η στιγμή όπου θα πω «ναι, αυτό το κόνσεπτ θέλω για τη Μαρία, αυτό της αξίζει».

Τη θεωρείς φίλη σου;

«Ναι, ξεκάθαρα. Χθες, είχα πρόβα τζενεράλε και ήταν παρούσα. Της ζήτησα να έρθει για να ακούσω τη γνώμη της και ήταν εκεί με τον πατέρα της. Είναι μέρος της ζωής μου πια σε καθημερινή βάση, είναι πραγματικός φίλος»

Στην προσωπική σου ζωή θα έκανες ξανά κάτι με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο ή θα το απέφευγες;

«Ο άνθρωπος έχει σημασία, όχι τι κάνει. Αν γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνεσαι ωραία, τι σχέση έχει τι κάνει στη ζωή του;» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved