«Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα»: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η περιοδεία – Νέες εξελίξεις (video)
Media

«Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα»: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η περιοδεία – Νέες εξελίξεις (video)

Η παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» επρόκειτο να κάνει περιοδεία στη χώρα, όμως ξαφνικά ακυρώθηκε.

Η Βίκυ Στραυροπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε εκφράσει τη θλίψη της για τη συγκεκριμένη έκβαση, με μια ανάρτηση όλο νόημα.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έδωσε το δικό του ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για ακύρωση της περιοδείας λόγω των εκλογών, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί τελικά.

«Μίλησα και με τον Πέτρο Ζούλια τον σκηνοθέτη και με ανθρώπους της παραγωγής για να βγάλω μία άκρη. Όλοι οι συντελεστές έμαθαν πως θα ακυρωθεί η περιοδεία την Παρασκευή. Αυτό έγινε γιατί από τις παραστάσεις που είχαν κλείσει, συγκεκριμένα πέντε ακυρωθήκαν λόγω των εκλογών. Για λόγους εκλογών κάποιες πιάτσες ακυρωθήκαν και φοβόντουσαν μην γίνει και σε άλλες.

Εγώ μίλησα με τον Πέτρο Ζούλια και θεωρεί πολύ άδικο αυτό που έγινε και είναι η μοναδική περιοδεία που ακυρώθηκε λόγω των εκλογών. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι επειδή είναι μεγάλη παραγωγή και με δυσκολία θα «έβγαινε», όταν ακυρώνονται κάποιες πιάτσες εκεί θα είναι πιο δύσκολα για τον παραγωγό. Υπάρχει όμως μία αχτίδα φωτός, και συγκεκριμένα ότι με το που ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται η περιοδεία μαθαίνω πως άλλος παραγωγός πιστεύει θα βγάλει τα λεφτά της και έχει προσεγγίσει μερικούς από τους συντελεστές για να γίνει η παράσταση και η περιοδεία», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved