Θέμης Γεωργαντάς: «Πολλοί με... απειλούν, γιατί με έχουν άχτι»
Media

Θέμης Γεωργαντάς: «Πολλοί με... απειλούν, γιατί με έχουν άχτι»

Ο Θέμης Γεωργαντάς επέστρεψε στην τηλεόραση με το «After Dark»

Ο παρουσιαστής έχει τον δικό του τρόπο να «εξομολογεί» τους καλεσμένους του και εκείνοι να του απαντούν με άνεση.

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε ποιους θα ήθελε να καλέσει στην εκπομπή του και ποιοι θα ήθελε να τον «ανακρίνουν».

Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που σε ξάφνιασε ευχάριστα;

«Εξεπλάγην πολύ θετικά με τη Χρύσα Ρώπα! Δεν την είχα συναντήσει ποτέ πριν, κι όμως κάναμε μια υπέροχη εκπομπή και περάσαμε θαυμάσια. Είχαμε πολλή χημεία και ήταν μια τρομερά ευχάριστη έκπληξη. Επίσης με τους "Αταίριαστους" βγάλαμε πολύ γέλιο»»

Και ποιους θα ήθελες πολύ να καλέσεις;

«θέλω να έρθουν... όλοι! Και αν είναι κάποιος, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο, γιατί εκεί παίζω καλύτερη μπάλα, που δεν έχω σκεφτεί και θέλει, ας έρθει. Το "After Dark" διανυκτερεύει και έχει ακόμα πολύ ζουμί. Η φετινή σεζόν άλλωστε, καθώς ξεκινήσαμε σχετικά αργά, είναι πιλοτική, ώστε να γνωριστούμε με τους τηλεθεατές και να συνεχίσουμε του χρόνου».

Ποιοι θα δεχόσουν να εξομολογήσουν εσένα;

«Πολλοί με... απειλούν, γιατί με έχουν άχτι! Ας πούμε ο Μουτσινάς, όταν με κάλεσε, μου έστησε εξομολογητήριο. Γενικά πάντως θα ήθελα κάποιον που με ξέρει καλά, ώστε να μου κάνει αστείες ερωτήσεις, θα ήθελα πολύ, π.χ., τη Ναταλία Γερμανού, τον Αντώνη Ρέμο, τη Φαίη Σκορδά, που θα με τσιγκλούσαν και θα είχαμε πολλή πλάκα. Και εννοείται πως δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσω σε κάθε τους ερώτηση».

Δεδομένου ότι όντως μοιάζει το σκηνικό με εξομολογητήριο, είχες καμία αντίδραση από παράγοντες της Εκκλησίας;

«Ευτυχώς όχι! Πέραν του ότι είναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν το παίζω "πάτερ", όλο το στιλ παραπέμπει σε καθολικό εξομολογητήριο, οπότε δεν πατάει στα δικά μας ύδατα για να προκαλέσει. Και όσο φανατικός κι αν είσαι, βλέπεις και καταλαβαίνεις» εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved