Μαζί σου: Η πρόταση της Τατιάνας Στεφανίδου στην Βικτώρια Καρύδα (Video)
Media

Μαζί σου: Η πρόταση της Τατιάνας Στεφανίδου στην Βικτώρια Καρύδα (Video)

Δε φαντάζεστε τι πρότεινε η Τατιάνα Στεφανίδου στην καλεσμένη της, Βικτώρια Καρύδα στο τέλος της εκπομπής «Μαζί σου»!

Η Βικτώρια Καρύδα έλυσε τη σιωπή της επτά μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου»!

Η Βικτώρια είπε μεταξύ άλλων πως όλους αυτούς τους μήνες που περνά δύσκολα έχει δίπλα της λίγους και καλούς φίλους. Συγκεκριμένα τόνισε: «Έχω την κουμπάρα μου, τον άντρα της και είμαστε πολύ δεμένοι. Είμαστε οικογένεια. Είμαι συνέχεια στο σπίτι τους.».

Και υπογράμμισε πως πολλές φορές βλέπει στον ύπνο της τον άντρα της: «Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα πολύ συχνά στο όνειρό μου. Μπορεί να έβλεπα 4-5 όνειρα την ημέρα. Και προσπαθούσα να τον ρωτήσω ποιος και γιατί. Και δεν είχα πάρει καμιά απάντηση. Και πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά και δεν με παίρνει...».

Η Βικτώρια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks, με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον σύζυγό της που τον «έχασε» και λίγο πριν φύγει από το πλατό του ΣΚΑΪ, η Τατιάνα της έκανε μια πρόταση! Ποια ήταν αυτή και πώς αντέδρασε το μοντέλο;

Η Τατιάνα της είπε: «Σε βλέπει κάποιος και θέλει να σε πάρει αγκαλιά να σε προστατέψει χωρίς να ξέρει. Πριν σου συμβούν όλα αυτά, όποιος σε βλέπει θέλει να σε πάρει αγκαλίτσα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες εδώ. Εκτός από την κουμπάρα σου αν θέλεις καμία φορά να πιείς ένα καφέ, να μιλήσεις είμαι και εγώ εδώ…»!

Δείτε τι της είπε τότε η Βικτώρια στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved