Ελένη: Έπιανε το κεφάλι της on air – Δε φαντάζεστε τι συνέβη (Video)
Media

Ελένη: Έπιανε το κεφάλι της on air – Δε φαντάζεστε τι συνέβη (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη έπιανε το κεφάλι της στον αέρα της εκπομπής της. Τι συνέβη όμως;

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της παρακολούθησαν ένα βίντεο σχετικά με τις πρώτες βουτιές. Το θέμα του βίντεο ήταν «Πρώτο καυτό Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού και μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στις παραλίες». Στο εν λόγω βίντεο είδαμε πλάνα ωραίων κοριτσιών στην παραλία με τα μπικίνι τους. Μετά λοιπό το τέλος του βίντεο, η παρουσιάστρια έπιασε το κεφάλι της. Ο λόγος;

Συγκεκριμένα είπε: «Ωχ Παναγίτσα… Πότε αυτό το βίντεο θα τελειώσει κατά λάθος ίσως, δύο δεύτερα νωρίτερα και δεν ξέρω ποιος θα γελάει μετά εδώ… Μάλλον κανείς από εμάς…»!

Και μπορεί εμείς να μην καταλάβαμε τι ήθελε να πει η παρουσιάστρια η ομάδα της, έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις με πρώτον και καλύτερο τον Παναγιώτη Χατζηδάκη!

Ο Παναγιώτης είπε: «Είχε πολύ κοινωνικό σχόλιο… Αυτά τα βίντεο είναι μπροστά πάνω και πίσω κάτω…»! Και στη συνέχεια οι υπόλοιποι συνεργάτες της Ελένης αναφέρθηκαν στα σχόλια που έλεγαν κατά τη διάρκεια του βίντεο!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από την "Ελένη" με την παρουσιάστρια να πιάνει το κεφάλι της με το σχόλιο του συνεργάτη της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved