Θέμης Γεωργαντάς: «Οι συνεργασίες μου είναι δεσμοί μακροχρόνιοι»
Media

Θέμης Γεωργαντάς: «Οι συνεργασίες μου είναι δεσμοί μακροχρόνιοι»

Έχει υπάρξει κεντρικός παρουσιαστής αλλά και σε πάνελ εκπομπής. Ωστόσο,  του αρέσουν και τα δύο.

Ο Θέμης Γεωργαντάς σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε με ποια παρουσιάστρια θα ήθελε να ξανά συνεργαστεί λόγω... χημείας και τι του είπε η Φαιή Σκορδά για το «After Dark».

Τελικά προτιμάς να είσαι μόνος σε εκπομπή ή να συμμετέχεις σε πάνελ;

«Τα αγαπώ και τα δύο! Από τότε που ξεκίνησα, για να προχωρήσω σε μια συνεργασία, είχα πάντα τον εξής κανόνα: να περνάω καλά. Ό,τι λοιπόν έχω κάνει ως τώρα το έκανα επειδή το ήθελα πραγματικά και όχι επειδή αναγκάστηκα, άρα σε αυτό το κομμάτι είμαι τυχερός και ευλογημένος. Έπειτα, όλες οι συνεργασίες μου ήταν... δεσμοί μακροχρόνιοι. Με τη Ναταλία Γερμανού, π.χ., ήμουν 5 χρόνια, μετά άλλα 5 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια μόνο με τη Φαίη. Με πολύ μεγάλη μου χαρά θα έκανα και πάλι κάτι αντίστοιχο, γιατί εκτός των άλλων είμαι και πρωινός τύπος. Σηκώνομαι στις 7 το πρωί».

Η Φαίη λοιπόν τι σου είπε για την εκπομπή;

«Έτσι κι αλλιώς, τα λέμε όλα, άρα γνώριζε την επιθυμία μου από πρόπερσι. Φέτος μου είπε: "Πρέπει να το κάνεις, φτάνει πια, πρέπει να το δοκιμάσεις". Παρόλα αυτά, το "After Dark" δεν αποκλείει άλλες συνεργασίες. Δεν έχω κολλήματα στο κεφάλι μου του τύπου να είμαι μόνος και αρχηγός. Αντιθέτως, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξαναβρεθώ στην πρωινή ζώνη. Με τη Ναταλία ας πούμε, που τη θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο, θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε, γιατί έχουμε φοβερή χημεία».

Είναι αμήχανο όταν ζευγάρια που έχεις συνεργαστεί και ήταν φίλοι σου, όπως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια χωρίζουν;

«Ηταν και είναι φίλοι μου! Είναι περίεργο και αμήχανο μόνο όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και στη συνέχεια έχει κακή σχέση. Ευτυχώς για μένα, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του "Πρωινού", η Φαίη και ο Γιώργος έχουν διατηρήσει απίστευτη σχέση. Όταν λοιπόν οι ίδιοι νιώθουν μια χαρά, γιατί εσύ να μπεις στη διαδικασία να νιώσεις άσχημα ή αμήχανα;», αναφέρει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved