Revenge Body: Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο
Media

Revenge Body: Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 17.50, η Ιωάννα Λίλη υποδέχεται στο Revenge Body τη Δήμητρα Ψιλοπάτη και τη Δήμητρα Τσόμπου.

Η Δήμητρα Ψιλοπάτη είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της στην οικογένεια της. Μεγάλωσε στην Αυστραλία και ο έρωτας ήταν αυτός που την έφερε πίσω στην Ελλάδα. Ποτέ δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα βάρους. Πάντα πρόσεχε τη φυσική της κατάσταση και την εμφάνισή της της μέχρι που το πρόβλημα υγείας του γιου της, όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, την έκανε να κλειστεί στον εαυτό της και να αφεθεί. Η Δήμητρα Ψιλοπάτη χρειάστηκε να φύγει μαζί με τον γιο της στο εξωτερικό για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες θεραπείες. Πλέον ο γιος είναι καλά, το θέμα υγείας ανήκει στο παρελθόν και η ίδια έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο θέλει να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Το δικό της στοίχημα είναι να επανέλθει στην κανονικότητα. Δίπλα της θα βρίσκεται ο σύμβουλος διατροφής Θαλής Παναγιώτου και ο γυμναστής Κωνσταντίνος Τζουβές.

Στο νέο επεισόδιο του Revenge Body έρχεται και η Δήμητα Τσόμπου, ένα νέο κορίτσι που δεν έζησε μια ξέγνοιαστη παιδική ηλικία. Τα οικογενειακά προβλήματα της έφεραν από νωρίς πολλές υποχρεώσεις. Στα 16 της χρόνια κλήθηκε να αναλάβει το μαγαζί του πατέρα της και να αφήσει στην άκρη τη δική της ζωή και τα δικά της «θέλω». Πλέον έχει πάρει απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, διεκδικώντας όσα θα της χαρίσουν ικανοποίηση και χαμόγελο. Στο ταξίδι του Revenge Body θα βρίσκεται μαζί της η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ηλιάνα Ηλιοπούλου και ο καθηγητής υγείας Άγγελος Βασιλείου.

Στο Revenge Body, την εκπομπή που έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής χιλιάδων ανθρώπων στον κόσμο, η Ιωάννα Λίλη μαζί με μία ομάδα καταξιωμένων διατροφολόγων και γυμναστών βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους: να ξανακερδίσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Μέσα από αυτοτελή εβδομαδιαία επεισόδια ζούμε την αγωνία των διαγωνιζομένων να κατακτήσουν το στόχο τους, ξεπερνώντας αδυναμίες και μικρές απογοητεύσεις, έχοντας δίπλα τους τους καλύτερους συμμάχους. Ο νέος τους εαυτός θα τους ανταμείψει!

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 17.50 στο OPEN.

#revengebodygr

Instagram @revenge_bodygr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved