Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συμβαίνει; (Photos)
Media

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συμβαίνει; (Photos)

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γιώργο Παπαδάκη, που παρουσιάζει την μακροβιότερη εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Ο παρουσιαστής επί 29 χρόνια είναι στο τιμόνι της πρωινής ενημέρωσης του σταθμού του Αμαρουσίου και όλα αυτά τα χρόνια σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Η άνοδος συνεχίζεται, μιας και ο παρουσιαστής, χρόνια τώρα, αποτελεί την καθημερινή πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Ο δημοσιογράφος πριν την τηλεοπτική σεζόν είχε πει για την αλλαγή ώρας της εκπομπής του, μιας και φέτος τον βλέπαμε μία ώρα παραπάνω: «Για δύο λόγους αποφασίστηκε να ξεκινά το Καλημέρα Ελλάδα στις 6. Ο ένας είναι ο ανταγωνισμός. Δεν μπορεί σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, η μία ομάδα να παίζει τρία ημίχρονα και η άλλη δύο. Ακόμη κι αν κερδίζεις. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορεί να λες στον κόσμο ότι η μέρα σου ξεκινά μαζί του και να ξεκινά μία ώρα αργότερα απ’ ό,τι ξεκινά η μέρα του μέσου πολίτη. Εμείς, άλλωστε απευθυνόμαστε στον μέσο πολίτη»!

Ο ΑΝΤ1 λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Δε φαντάζεστε πότε λήγει το συμβόλαιό του και για πόσα χρόνια ανανέωσε!

Δείτε στην gallery, που ακολουθεί την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη λίγες μέρες πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το συμβόλαιό του που μας εξέπληξε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved