ΣΚΑΪ: Κάνουν σχέδια χωρίς τον Ατζούν- Ορατό το ενδεχόμενο ρήξης με τον Τούρκο παραγωγό (photos)
Media

ΣΚΑΪ: Κάνουν σχέδια χωρίς τον Ατζούν- Ορατό το ενδεχόμενο ρήξης με τον Τούρκο παραγωγό (photos)

Ο ΣΚΑΪ θέλει να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του, εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ήδη οι υπεύθυνοι έχουν αρχίσει να ψάχνουν νέα προγράμματα.

Μάλιστα, με τις νέες παραγωγές, αναμένεται ν’ αντικαταστήσουν τα projects του Acun Ilicali με τον οποίο είχαν συνεργασία τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, είχαν δώσει τελεσίγραφο στον Τούρκο παραγωγό να τους απαντήσει εάν θέλει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους χωρίς το Survivor, αφού φέτος δεν είχε την αναμενόμενη τηλεθέαση.

Σύμφωνα με την Real, ο Acun δεν έχει αποφασίσει ακόμα και έτσι δεν τους έχει απαντήσει, και μάλιστα, ζήτησε παράταση, με την ελπίδα να κερδίσει χρόνο προκειμένου να πιέσει με τον τρόπο του, έτσι ώστε να πάρει περισσότερες ώρες προγράμματος και περισσότερα projects.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την άρνηση του ΣΚΑΪ να προβάλλει από τη νέα σεζόν το Survivor, ο Τούρκος επιχειρηματίας φαίνεται να πρότεινε το «Exathlon», παραγωγής της εταιρίας του που προβάλλεται σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως σχεδιάζει το πρόγραμμα της νέας σεζόν βασισμένο στο... plan b, το οποίο όμως δεν περιλαμβάνει τον Acun Ilicali.

Μάλιστα, ο σταθμός σταμάτησε να προβάλει το τρέιλερ του «The Voice» και φαίνεται ότι αναζητά τα προγράμματα εκείνα που θα καλύψουν το κενό των παραγωγών της Acun Media. Δείτε στην παρακάτω gallery τα... κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved