Λάμψη: Δείτε πώς είναι σήμερα η υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου και θα πάθετε πλάκα! (Vid & Photos)
Media

Λάμψη: Δείτε πώς είναι σήμερα η υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου και θα πάθετε πλάκα! (Vid & Photos)

Η Έφη Πίκουλα για 14 χρόνια ήταν στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη», υποδυόμενη την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Η ηθοποιός μίλησε χαρακτηριστικά για εκείνη την περίοδο στο Πρωινό και τι θυμάται όταν ήταν στη Λάμψη.

Η Έφη Πίκουλα είπε: «Θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα από το Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. Ξεκινώντας στη “Λάμψη” είχα πει θα μείνω για 1 – 2 χρόνια μόνο και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια! Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση έκοψα τα μαλλιά μου. Όταν έχεις τη λαχτάρα να παίξεις, τα πάντα κάνεις στον πρώτο σου πρωταγωνιστικό ρόλο! Καθόλου δε μου λείπει η τηλεόραση σήμερα, δεν έχω καμία πρόταση, είναι λογικό γιατί πρέπει να το θέλεις πολύ»!

Και στη συνέχεια προέβη σε μία αποκάλυψη: « Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια! Η Αλίκη μου είπε «Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο «Αλίκη»; Ξέρεις τι σημαίνει να παίζεις εδώ;». Την Αλίκη την ένιωσα πιο κοντά ως γυναίκα και όχι σαν ηθοποιό! Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν να μην κάθομαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο!»!

Και πρόσθεσε: «Στο γάμο δεν πρέπει να είσαι καθόλου αγοροκόριτσο, αλλά να είσαι θηλυκό και να καλύπτει ο άντρας τις ανασφάλειές σου. Ήμουν αγοροκόριτσο, πριν παντρευτώ, εκεί που πέρναγε ο τσαμπουκάς, τώρα δεν περνάνε αυτά!»

Δείτε πώς είναι σήμερα η Έφη Πίκουλα που πρωταγωνίστησε στην Λάμψη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved