Το σοκ της Σκορδά με την αποκάλυψη του «Ορφέα» για το τροχαίο που είχε: «Ήμουν με ένα πόδι…» (Vid)
Media

Το σοκ της Σκορδά με την αποκάλυψη του «Ορφέα» για το τροχαίο που είχε: «Ήμουν με ένα πόδι…» (Vid)

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που υποδύεται τον Ορφέα στο Τατουάζ, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αποκάλυψε στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά ότι μετά από ένα χρόνο κατάφερε να περπατήσει κανονικά.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και η Φαίη Σκορδά έπαθε σοκ.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε: «Στα 21 είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή. Δούλευα σε οικοδομή και είχα κατέβει στην Πάτρα στο νυχτερινό μαγαζί που δούλευα, ώστε να βγάλω κάποια χρήματα για να ανέβω στην Αθήνα. Είναι αυτά που γίνονται και στα ανατρέπουν όλα!»!

Και τόνισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Πρωινό: « Ήταν μάθημα για μένα γιατί ενώ έγινε αυτό ξαφνικά και έπεσα εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου το που θέλω να πάω. Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και ξαναπερπάτησα τον Σεπτέμβρη του 2010. Ήμουν με ένα πόδι. Μετά το ατύχημα έκανα ένα χρόνο να περπατήσω κανονικά! Έκανα επικίνδυνα πράγματα!»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: « Συνεχεία ήμουν στο νοσοκομείο, έχω σπάσει όλα μου τα άκρα. Δεν πρέπει να αλλάζουμε τον στόχο μας από τα πράγματα πέφτουν στην καθημερινότητα μας, πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε! Εγώ ήξερα που θέλω να πάω, εντάξει μου έτυχε μια αναποδιά, θα σηκωθώ, θα είμαι πιο προσεκτικός την επομένη φορά, θα γίνω πιο δυνατός! Πρέπει να εκτιμάμε ότι είμαστε υγιείς!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Πρωινό με την εξομολόγηση του Ορφέα από το Τατουάζ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved