Το Τατουάζ: Το τέλος της Χριστίνας – Έτσι γυρίστηκε η σκηνή δολοφονίας της από τον Ορφέα (Vid)
Media

Το Τατουάζ: Το τέλος της Χριστίνας – Έτσι γυρίστηκε η σκηνή δολοφονίας της από τον Ορφέα (Vid)

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ, ο ρόλος της Χριστίνας Ζερβού έλαβε τέλος.

Η δημοσιογράφος που βοήθησε τον Ορφέα να γράψει το βιβλίο του και να εξιστορήσει τα εγκλήματά του, βρήκε φρικιαστικό τέλος από τον ίδιο τον serial killer. Ο Ορφέας την σκότωσε γιατί αντιλήφθηκε ότι η Χριστίνα Ζερβού, η οποία ήταν μία φιλόδοξη δημοσιογράφος και ήθελε μέσα από αυτή την ιστορία να γίνει γνωστή, τον πρόδωσε στις αστυνομικές αρχές!

Η πρωταγωνίστρια μετά το τέλος της στο Τατουάζ έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της: «ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΕΡΒΟΥ ΤΕΛΟΣ.(Backstage υλικό) Τα ευχαριστώ τα είπα επι προσωπικού οπότε απλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι τέτοιες σκηνές είναι μεν δύσκολες για έναν τηλεθεατή αλλά και πολύ δημιουργικές για έναν ηθοποιό και όχι μόνο. Τσαλακώνεσαι φουλ και καλείσαι να δημιουργήσεις μια καθόλου ευχάριστη κατάσταση και συναίσθημα αλλά δεν παυει να δημιουργείς . Και το να προκαλείς ένα συναίσθημα σε κάποιον άλλον είναι και ο στόχος του ηθοποιού. #tatouaz»!

Πώς γυρίστηκε η σκηνή της δολοφονίας της από τον Ορφέα στο Τατουάζ; Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου και θα μείνετε άφωνοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved