Σάλος στη Βρετανία με reality (photos)
Media

Σάλος στη Βρετανία με reality (photos)

Ζευγάρια σε κρίση ανταλλάσσουν συντρόφους για να σώσουν τη σχέση τους.

«Η ιδέα της εκπομπής είναι αηδιαστική και το Channel 7 πρέπει να ντρέπεται!» Αυτό είναι το πιο αντιπροσωπευτικό από τα χιλιάδες σχόλια οργισμένων τηλεθε­ατών στη Βρετανία που κατέκλυσαν τα social media μετά την πρεμιέρα αμφιλε­γόμενου reality σχέσεων.

Πολλοί, μάλιστα, έσπευσαν να χαρα­κτηρίσουν «πάρτι για swingers την εκ­πομπή στην οποία ζευγάρια σε κρίση ανταλλάσσουν συντρόφους, με την ελ­πίδα να... σώσουν τη σχέση τους.

Το πρώτο επεισόδιο του reality με τον χαρακτηριστικό τίτλο «The Super Switch» (Η Σούπερ Ανταλλαγή) προ­βλήθηκε την Τρίτη από το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 7.

Οι παραγωγοί του το χαρακτήρισαν «κοινωνικό πείραμα», που θέτει σε δοκι­μασία προβληματικές ερωτικές σχέσεις, και υποσχέθηκαν ότι από την ανταλλαγή των συντρόφων που θα αναγκα­στούν να κάνουν οι παίκτες, με βάση τους κανόνες του παιχνι­διού, θα υπάρξουν έντο­νες συναισθηματικά κα­ταστάσεις, γεύματα με «καυτή» κατάληξη, ενώ δύο διαγωνιζόμενοι θα έρθουν στα χέρια.

Εκαναν sex 9 φορές

Από την πρεμιέρα κιόλας ξεχώρισαν οι πρώτοι παί­κτες που δημιούργησαν ντόρο με τις δηλώσεις ή τις πράξεις τους.

Η Ρομίνα Ανακίνν και ο δάσκαλος χορού Κέντρικ Τζέφερσον αποκά­λυψαν ότι, παρόλο που η σχέση τους έχει προβλήματα, μία φορά έκαναν σεξ «οκτώ ή εννέα φορές» σε μία ημέ­ρα. Ο Μπεν Λίαν, από την άλλη, τρά­βηξε τα βλέμματα πάνω του φορώντας αποκαλυ­πτικό μαγιό «αλά Μπόρατ», καθώς και G-string που κάλυπτε μόνο το πέ­ος του.

«Το να βοηθάς τους ανθρώπους να απατή­σουν τους συντρόφους τους και να το προβάλ­λεις στην prime time δεν είναι κοινωνικό πείραμα, αλλά εκμετάλλευση ευά­λωτων ανθρώπων» σχο­λίασαν πολλοί στα social media.

Άλλοι χαρακτήρισαν το show «όργιο με ηλίθιους» και «πα­ράδεισο των swingers».

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved